Basel Partizani Tirana İddaa Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Basel evinde, Partizani Tirana’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.15’te başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Basel ile Partizani Tirana takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Basel galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 5.50, Partizani Tirana galibiyetine ise 8.50 verildiğini görüyoruz.

Basel Sınıfta Kaldı

Basel, geçtiğimiz sezonu İsviçre Süper Ligi’nde 2. Sırada tamamladı. Şampiyon Young Boys’un bir hayli gerisinde kaldılar. Yine hayal kırıklığı yaratan sezonlardan birini geçiren Basel’in Şampiyonlar Ligi hayalleri suya düştü. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılan Patrick Rahmen’in öğrencileri, 2. Eleme turu ilk maçında, Partizani Tirana ile karşı karşıya gelecek. Kadro kalitesi açısından Partizani Tirana’dan 2-3 gömlek üstün olan Basel, turun favorisi olarak gösteriliyor.

Sfintul’u Elediler

Partizani Tirana, Arnavut Ligi takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu 3. Sırada tamamlayan Partizani Tirana, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katıldı. İlk turda Sfintul’u 5-2 ve 3-2’lik skorlar ile geçmeyi başaran Arnavutluk ekibi, 2. Eleme turunda ise Basel’in rakibi oldu. Sfintul, Basel’e nazaran çok daha zayıf bir takım ve Partizani Tirana’nın bu kez işi çok zor gözüküyor. Maç öncesinde Partizani Tiranada’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Basel – Partizani Tirana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’te başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint Jakob Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Heinz Linder, Andy Pelmard, Sergio Lopez Galache, Pajtim Kasami, Valentin Stocker, Fabien Frei, Raoul Petretta, Taulant Xhaka, Matias Palacios, Arthur, Darian Males

Partizani Tirana'nın ilk 11’i Belli mi?

Partizani Tirana’nın muhtemel kadrosu: Alban Hoxha, Egzon Belica, Akensandar Damcevski, Filip Gligorov, Herald Marku, Jurgen Bardhi, Valentino Murataj, Dajan Shehi, Stenio Junior, Tedi Cara, Lucas Ferreira Cardoso

İddaa Tahmini

Basel’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Partizani Tirana’yı iç sahada mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.16

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.28

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Basel, 3 golle kazandı. Partizani Tirana’yı 3-0 mağlup ederek, avantajı kaptılar.