Elfsborg Milsami İddaa Tahmini 22.07.2021

UEFA Uluslar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında, Elfsborg ile Milsami karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.45’te başlayacak.

Elfsborg Milsami arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Elfsborg kazanır 1.20, beraberlik 7.00, Milsami kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Elfsborg Avantaş Peşinde

Elfsborg, bildiğimiz gibi İsveç Allsvenskan’da mücadele ediyor. Jimmy Thelin’in ekibi, geçtiğimiz sezonu şampiyon Malmö’nün ardından 2. Sırada tamamladı. Hal böyle olunca da UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Elfsborg, Milsami ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda İsveç Allsvenskan’da da üst üste galibiyetler alan Elfsborg’un morali yerinde. Bugün karşılaşacakları Milsami karşısında da rahat bir galibiyet almaları bekleniyor.

Milsami’den Sürpriz

Milsami, Moldova Ulusal Ligi’nde mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezonu 73 puan toplayarak 3. Sırada tamamladılar. Şampiyon FC Sheriff’in yanına yaklaşamadılar desek yeridir. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılan Milsami, bir önceki turda Sarajevo ile karşılaştı. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılan Milsami, rövanş maçını ise deplasmanda 1-0 kazanarak, 2. Eleme turuna katılmayı başardı. Milsami’nin turu geçmesi son derece sürpriz oldu.

Maç Bilgileri

Elfsborg – Milsami Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

Milsami'nin ilk 11’i Belli mi?

Milsami’nin muhtemel kadrosu: Emil Timbur, Igor Arhirii, Vadim Dijinari, Petru Racu, Vadim Bolohan, Alexandru Dedov, Radu Ginsari, Artiom Puntus, Igor Lambarschi, Alexandru Antoniuc, Vitus Amougui

İddaa Tahmini

Milsami’nin işi bu kez çok daha zor. Elfsborg, dişli bir takım ve Avrupa’ya yabancı değiller.  Elfsborg’un rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg, rahat bir galibiyet aldı. Milsami engelini 4-0 ile geçtiler.