F91 Dudelange Bohemians Bahis Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında F91 Dudelange evinde, Bohemians ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak.

F91 Dudelange ve Bohemians arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. F91 Dudelange kazanır 2.90, beraberlik 3.30, Bohemians kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

F91 Dudelange Avantaj Arıyor

F91 Dudelange, Lüksemburg ekiplerinden biri. Geçtiğimiz sezonu Lüksemburg Ligi’nde sezonu 3. Sırada tamamlamışlardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmaya hak kazanan Bertrand Crasson’un öğrencileri, ilk maçta Bohemians’ı konuk edecek. Kolay bir eşleşme olmadığını ve F91 Dudelange’nin özellikle ilk maçta, avantajlı bir skor alması gerektiğini belirtelim. Maç öncesinde F91 Dudelange’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians Rahat Geçti

Bohemians, İrlanda Premier Ligi’nde boy gösteren takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Longford Town ile 1-1 berabere kaldılar. Rahat kazanmaları beklenen maçta 2 puan bırakan, Keith Long’un ekibi, bu hafta içi Konferans Ligi’nde F91 Dudelange’ye konuk olacak. Bir önceki turda İzlanda’nın Stjarnan takımı ile karşılaşan Bohemians, rakibini 1-1 ve 3-0’lık skorlarla mağlup ederek bir üst tura yükselmişti.

Maç Bilgileri

F91 Dudelange– Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jos Nosbaum Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

F91 Dudelange'nin ilk 11’i Belli mi?

F91 Dudelange’nin muhtemel kadrosu: Tim Kips, Delvin Skenderovic, Kobe Cools, Jules Diouf, Vova, Mario Pokar, Chris Stumpf, Kevin Van Den, Bertino Cabral, Mohcine Hassan

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

İddaa Tahmini

Bohemians, ilk turda Stjarnan’ı elemeyi başardı. F91 Dudelange karşısında da maçın favorisiler. Bohemians’tan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians’ın kazanmasını bekliyordum. F91 Dudelange’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar.