Gent – Valerenga İddaa Tahmini 22.07.2021

Belçika temsilcisi Gent, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nda, Finlandiya temsilcisi Valerenga ile karşı karşıya gelecek. Turun ilk mücadelesi 22 Temmuz Perşembe günü 21:30‘da start alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Gent galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.00, Valerenga galibiyetine ise 5.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.22 olarak verilmiş.

Gent Turun Favorisi

Belçika temsilcisi Gent, yeni sezonun ilk maçına UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkacak. Geçtiğimiz sezon Bel.ika Jüpiler Ligi’nde normal sezonu 7. Sırada tamamlayan ev sahibi, Konferans Ligi Play Off Gurubu’nda yer alırken, gurubu lider tamamladı ve ülkesini UEFA’nın yeni organizasyonunda temsil etme hakkı kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ev sahibi, transfer döneminin haraketli takımlarından biriydi. Kadrosuna Okumu, Bruno, Hjulsager, Issouf Bayo, Operi ve Julien de Sart’ı katarak güçlenen ev sahibi, hem Avrupa tecrübesiyle hem de kadro kalitesiyle Valerenga karşısında turun favorisi olarak gösteriliyor.

Valerenga Düşüşe Geçti

Norveç temsilcisi Valerenga, geçtiğimiz sezon Eliteserien Ligi’ni 3. Sırada tamamlarken, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nin 2. Eleme Turu’nda mücadele etme hakkı kazandı. Gent maçı öncesinde Eliteserien Ligi’nde 12 haftayı 21 puanla geride bırakan Valerenga, liderin 9 puan gerisinde yoluna devam ederken, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Stromsgodset ve Lilleström karşısında gollü beraberliklerle yetine konuk ekip, geçtiğimiz hafta Haugesund’a ise 3-1 mağlup oldu. Ligde en zorlu günlerini yaşayan Dag-Eilev Fagermo’nun öğrencileri, zorlu Gent deplasmanında toparlanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Gent – Valerenga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Zebec. Mücadele Ghelamco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gent’in ilk 11’i Belli mi?

Gent’in muhtemel kadrosu: Sinan Bolat, Ngadeu, Olsen, Fortuna, Montes, Owusu, Ofoe, Kums, George, Yaremchuk, Bruno.

Valerenga’nın ilk 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Klaesson, Nation, Adekugbe, Brochgrevink, Nasberg, Saraoui, Horne Myhre, Christensen, Björdal, Jensen, Amor Layouni.

İyi bir transfer dönemi geçiren Gent, güçlenen kadrosuyla UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne iyi bir başlangıç yapacak ve Valerenga karşısında ilk maçı kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gent 4 golle rakibini sahadan sildi. Ev sahibi rakibine gol şansı dahi vermezken, tur bileti için büyük bir avantaj sağladı.