Günün İddaa Kuponu (2) 22.07.2021

Siz değerli takipçilerimiz için İddaa fikstüründe 22 Temmuz Perşembe günü yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelelerimi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

KuPS Kuopio – Vorskla: MS 1, 2.38 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında, 22 Temmuz Perşembe akşamı, KuPS Kuopio ile Vorskla karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00. Finlandiya Veikkausliiga’da lider HJK Helsinki’nin en yakın takipçisi KuPS Kuopio, ligde son 6 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başarırken, zirve ile puan farkı 6’ya indi. 6 maçlık galibiyet serisinin ardından, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Noah ile mücadele eden Arne Erlandsen’in öğrencileri, ilk maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, evinde 5-0’lık galibiyetle adını 2. Eleme Turu’na yazdırdı. 180 dakika boyunca rakibine oyun olarak üstünlük kurmayı başaran KuPS, ilk maçta etkisini skora yansıtmayı başaramazken, rövanş maçında hatalarını telafi etti. Çıktığı 14 maçın 12’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, gol sorunu yaşamıyor. Ukrayna temsilcisi Vorskla, yeni sezonun ilk sınavına UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında çıkacak. Finlandiya deplasmanına konuk olacak olan Vorskla, transfer döneminde kadro kalitesini büyük ölçüde korumayı başarırken, savunma ve hücum hattına Tamm, Eseola, Kushnirenko, Bondarenko takviyeleri yaptı. Geçtiğimiz sezonu Jurij Maximov yönetiminde 5. Sırada tamamlayan konuk ekip, Premier Ligi’nde 26 maçtan 11 galibiyet, 8 beraberlikle 41 puan toplamayı başarırken, iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezona da iyi başlamak isteyen Vorskla, deplasmandan avantajlı dönmek istiyor. KuPS Kuopio golcüleriyle UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde galibiyetlerine devam edecek ve ilk maçta iç saha avantajıyla Vorskla’yı mağlup edecektir.

Kopenhag – Torpedo Zhodino: 2.5 ÜST, 1.29 (iddaa) – 1.33 (Bets10) ; 22 Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 20:00‘de, Kopenhag ile Torpedo Zhodino, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında karşı karşıya gelecek. Danimarka Süper Ligi’ne geçtiğimiz hafta start veren Kopenhag, ilk hafta evinde Aalborg’u, Jess Thorup önderliğinde ağırladı. Maça etkisiz başlayan ev sahibi, 1-0 geriye düşmesinin ardından daha etkili bir oyun ortaya koyarken, Wilczek ve Daramy’nin golleriyle geri dönmeyi başaran Kopenhag, son 17 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalınca, lige 2-2’lik beraberlikle başladı. Ev sahibinde Boilesen kırmızı kart görerek takımını zora soktu. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Kopenhag, Aalborg maçındaki hatalarından ders çıkarmak istiyor. İç saha avantajını iyi değerlendirmek isteyen Kopenhag cephesinde, yeni transferler Grabara, Khocholava ve Lerager, ilk maçta 90 dakika forma giyerken, iyi performanslarıyla ev sahibini güçlendirdi. Belarus temsilcisi Torpedo Zhodino, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu öncesinde, Premier Ligi 3 maçlık galibiyet hasretiyle tamamladı. Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan ve Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşen konuk ekip, ilk maçına deplasmanda çıkacak. Ligde son 3 haftadan 1 puan çıkaran ve alt sıralardan kurtulamayan Torpedo, 16 hafta sonunda 5 galibiyet, 4 beraberlikle 19 puan topladı ve 14 takımın yer aldığı ligde 10. Sıraya geriledi. Son olarak evinde ağırladığı Dinamo Minsk’e 2-1 mağlup olan Yuri Puntus’un öğrencileri, ligde alt sıralardan kurtulmak için mücadele ederken, Konferans Ligi sahnesinde güven vermedi. Torpedo iki kulvarda birden mücadele edecek güce sahip değil. Güçlü kadrosuyla turun favorisi olarak gösterilen Kopenhag, iç saha avantajıyla çıkacağı Torpedo karşısında ilk maçta zorlanmadan skor üretecek ve tek başına dahi 2.5 gol barajını aşacaktır.

Shakhtyor Soligorsk – Fola Esch: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.30 (Bets10) ; 22 Temmuz Perşembe günü fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu mücadelesinde, Shakhtyor Soligorsk ile Fola Esch kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 22:30. Shakhtyor Soligorsk, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında Ludogorets deplasmanına konuk olurken, Gradski Dianko Stefanov deplasmanından son dakika golüyle 1-0 mağlup döndü. Belarus Premier Ligi’nin namağlup lideri, rövanş maçında da rakibine 1-0’lık skorla teslim olurken, Devler sahnesine veda etti ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele etmek zorunda kaldı. Ligin 14 haftasında 13 galibiyet, 1 beraberlikle harikalar yaratan ev sahibi, Ludogorets karşısında ise iyi savunma performansına rağmen, 1-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamadı. Fola Esch karşısında daha iyi hücum performansıyla galibiyeti hedefleyen ekip, evinde kazanmak istiyor. Sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açan Fola Esch, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Lincoln Red’e deplasmanda 5-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne döndü. Devler ligi için yetersiz kalan konuk ekip, Lincoln Red karşısında savunma performansıyla sınıfta kaldı ve 180 dakika sonunda kalesinde 5 gole engel olamadı. Lüksemburg Ligi’nin son şampiyonu Fola Esch, transfer döneminde 8 takviye ile kadrosunu güçlendirirken, henüz maç kondisyonuna ulaşamadı ve Şampiyonlar Ligi’ne erken veda etti. Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Soligorsk ile karşı karşıya gelecek olan Sebastian Grandjean’in öğrencileri, hatalarını telafi etmek istiyor. İki takımda Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Ancak ev sahibi Soligorsk, rakibinin aksine tur şansını son ana kadar sürdürdü. Ev sahibi Fola Esch karşısında kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

Bets10 Bahis Oranı: 4.66