Günün İddaa Kuponu 22.07.2021

22 Temmuz Perşembe günü için 3 güvendiğim UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelesini kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Gent – Valerenga: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Belçika temsilcisi Gent, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nda, Finlandiya temsilcisi Valerenga ile karşı karşıya gelecek. Turun ilk mücadelesi 22 Temmuz Perşembe günü 21:30‘da start alacak. Belçika temsilcisi Gent, yeni sezonun ilk maçına UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkacak. Geçtiğimiz sezon Bel.ika Jüpiler Ligi’nde normal sezonu 7. Sırada tamamlayan ev sahibi, Konferans Ligi Play Off Gurubu’nda yer alırken, gurubu lider tamamladı ve ülkesini UEFA’nın yeni organizasyonunda temsil etme hakkı kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ev sahibi, transfer döneminin haraketli takımlarından biriydi. Kadrosuna Okumu, Bruno, Hjulsager, Issouf Bayo, Operi ve Julien de Sart’ı katarak güçlenen ev sahibi, hem Avrupa tecrübesiyle hem de kadro kalitesiyle Valerenga karşısında turun favorisi olarak gösteriliyor. Norveç temsilcisi Valerenga, geçtiğimiz sezon Eliteserien Ligi’ni 3. Sırada tamamlarken, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nin 2. Eleme Turu’nda mücadele etme hakkı kazandı. Gent maçı öncesinde Eliteserien Ligi’nde 12 haftayı 21 puanla geride bırakan Valerenga, liderin 9 puan gerisinde yoluna devam ederken, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Stromsgodset ve Lilleström karşısında gollü beraberliklerle yetine konuk ekip, geçtiğimiz hafta Haugesund’a ise 3-1 mağlup oldu. Ligde en zorlu günlerini yaşayan Dag-Eilev Fagermo’nun öğrencileri, zorlu Gent deplasmanında toparlanmak istiyor. İyi bir transfer dönemi geçiren Gent, güçlenen kadrosuyla UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne iyi bir başlangıç yapacak ve Valerenga karşısında ilk maçı kazanacaktır.

Valur – Bodo/Glimt: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu heyecanı yaşanırken, 22 Temmuz Perşembe günü saat 22:00′de, Valur ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. İzlanda temsilcisi Valur, Úrvalsdeild Ligi’nde 13 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puanlık bir performans grafiği ortaya koyarken, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Heimir Gudjonsson’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi performansıyla ise sınıfta kaldı diyebiliriz. 1. Eleme Turu’nda Dinamo Zagreb’e diş geçiremeyen ev sahibi, ilk maçtan 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, evinde 2-0 kaybetti ve Konferans Ligi’nde mücadele etmek zorunda kaldı. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt ile mücadele edecek olan Valur, hücum hattında etkili olmayı başarsa da, savunma performansıyla galibiyet adına Konferans Ligi öncesi güven vermedi. Norveç Eliteserien Ligi’ne fırtına gibi bir başlangıç yapan Bodo/Glimt, ilk 9 haftadan tek mağlubiyetle çıkarak, liderlik koltuğuna kadar yükselirken, son 5 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi ve liderliği Molde’ye kaptırdı. Ligde yaşadığı düşüşle birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de yetersiz kalan ekip, 1. Eleme Turu’nda Legia Warszawa’ya 3-2 ve 2-0’lık skorlarla mağlup olarak, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirmek zorunda kaldı. Ligde son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlayan Bodo/Glimt, ilk 9 haftada rüştünü ispatlamayı başarsa da, son haftalarda bir türlü güçlü kadro yapısıyla toparlanmayı başaramadı. UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda katılan Valur ve Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından, bu kulvarda yoluna devam etmek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında ilk maçta gol bulacağını düşünüyorum.

Hafnarfjordur – Rosenborg: 2.5 ÜST, 1.68 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 22 Temmuz Perşembe günü yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu mücadelesinde Hafnarfjordur evinde Rosenborg‘u konuk edecek. Başlama düdüğü 22:00‘de çalınacak mücadeleye Kaplakrikaollur Stadı ev sahipliği yapacak. İzlanda Úrvalsdeild Ligi’nde 8 haftalık galibiyet hasretiyle düşme potasına kadar yaklaşan Hafnarfjordur, bu süreçte UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde sürpriz galibiyetlere imza attı. Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan ev sahibi, Sligo Rovers karşısında 1-0’lık ve 2-1’lik galibiyetlerle üst tura yükselirken, geçtiğimiz hafta Úrvalsdeild Ligi’nde de puan kayıplarına son vermeyi başardı ve Fylkir’i 1-0 mağlup etti. İki kulvarda birden etkisini artıran Logi Olafsson’un öğrencileri, Rosenborg karşısında ilk maçtan avantajı ele alarak, tur kapısını aralamak istiyor. Rosenborg, Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Tromsö’yü 3-1 mağlup etmeyi başarırken, üst üste 2. Galibiyetine imza attı ve doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu öncesi, ligde vites yükseltti. İlk 7 haftadan tek mağlubiyetle çıkarak, liderliğe kadar yükselen konuk ekip, son 5 haftada yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla zor günler yaşasa da, hem savuna hem de hücum hattı eski günlerine geri dönmeyi başardı. Zirvenin 8 puan gerisinde, 4. Sırada yer alan Rosenborg, etkisi Konferans Ligi’ne taşımak istiyor. Age Hareide ve öğrencileri, zaman zaman düşüşe geçse de, genel performans grafiğiyle kolay lokma olmadığını ispatladı. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran Hafnarfjordur ve Rosenborg, etkisini UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne taşıyacak ve 2. Eleme Turu’nun ilk maçında rakip filelere gol gönderecek ve 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.18

Bets10 Bahis Oranı: 5.28