KuPS Kuopio – Vorskla İddaa Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında, 22 Temmuz Perşembe akşamı, KuPS Kuopio ile Vorskla karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, KuPS Kuopio galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.25, Vorskla galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

KuPS Kuopio 5 Golle Üst Turda

Finlandiya Veikkausliiga’da lider HJK Helsinki’nin en yakın takipçisi KuPS Kuopio, ligde son 6 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkmayı başarırken, zirve ile puan farkı 6’ya indi. 6 maçlık galibiyet serisinin ardından, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Noah ile mücadele eden Arne Erlandsen’in öğrencileri, ilk maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, evinde 5-0’lık galibiyetle adını 2. Eleme Turu’na yazdırdı. 180 dakika boyunca rakibine oyun olarak üstünlük kurmayı başaran KuPS, ilk maçta etkisini skora yansıtmayı başaramazken, rövanş maçında hatalarını telafi etti. Çıktığı 14 maçın 12’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, gol sorunu yaşamıyor.

Vorskla İlk Sınavına Çıkacak

Ukrayna temsilcisi Vorskla, yeni sezonun ilk sınavına UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında çıkacak. Finlandiya deplasmanına konuk olacak olan Vorskla, transfer döneminde kadro kalitesini büyük ölçüde korumayı başarırken, savunma ve hücum hattına Tamm, Eseola, Kushnirenko, Bondarenko takviyeleri yaptı. Geçtiğimiz sezonu Jurij Maximov yönetiminde 5. Sırada tamamlayan konuk ekip, Premier Ligi’nde 26 maçtan 11 galibiyet, 8 beraberlikle 41 puan toplamayı başarırken, iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezona da iyi başlamak isteyen Vorskla, deplasmandan avantajlı dönmek istiyor.

Maç Bilgileri

KuPS Kuopio – Vorskla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Dzmitryieu. Mücadele Kuopion Keskuskentän Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KuPS Kuopio’nun ilk 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Uzochokwu, Carrillo, Toivomaki, Tomas, Hamalainen, Haarala, Vdjeskog, Popovitch, Boateng, Nissila.

Vorskla’nın ilk 11’i Belli mi?

Vorskla’nın muhtemel kadrosu: Dmytro Riznyk, Ndiaye, Chesnakov, Melnychuk, Yakubu, Thill, Sklyar, Kane, Pesic, Vakula, Stepanyuk.

KuPS Kuopio golcüleriyle UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde galibiyetlerine devam edecek ve ilk maçta iç saha avantajıyla Vorskla’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça 6. dakikada Udoh’un golüyle başlayan KuPS Kuopio, 90 dakikaya kadar skor üstünlüğünü kaybederken, mağlubiyetten bitime saniyeler kala Diogo Tomas’ın golüyle kurtuldu ve ilk maçtan beraberlikle ayrıldı.