Petrocub Sivasspor Bahis Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında temsilcimizi Sivasspor deplasmanda, Petrocub ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Petrocub ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Petrocub kazanır 6.00, beraberlik 4.00, Sivasspor kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış.

Petrocub Sürpriz Arayacak

Petrocub, Moldova Ulusal Ligi takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu Moldova Ulusal Ligi’nde 2. Sırada tamamladılar. FC Sheriff’in 23 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Petrocub, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmaya hak kazanmıştı. İlk turda Kuzey Makedonya temsilcisi Sileks ile karşılaştılar. Sileks ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Petrocub, rövanş maçında ise 1-0 kazanmayı başardı ve adını bir üst tura yazdırdı. 2. Turda Sivasspor ile karşılaşacak olan Petrocub’un işi çok daha zor olacak.

Sivasspor Galibiyet Peşinde

Sivasspor, geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu etkili performans ile Avrupa Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 5. Sırada tamamladılar. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Avrupa Konferans Ligi 2. Tur ilk maçında, Moldova’nın Petrocub takımı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Sivasspor’un hem maçın hem ise turun favorisi olduğunu belirtelim. Transfer döneminde şimdiye kadar 5 isimle kadrosunu güçlendiren Sivasspor, Koray Altınay, Pedro Henrique, Sefa Yılmaz, Dimitrios Goutas ve Leke James ile kadrosunu güçlendirdi.

Maç Bilgileri

Petrocub – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alejandro Hernandez. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Petrocub'ın ilk 11’i Belli mi?

Petrocub’ın muhtemel kadrosu: Mickael Meira, Victor Bogaciuc, Maxim Potirniche, Ştefan Efros, Ioan Calin Revenco, Constantin Sandu, Vladimir Ambros, Mihail Platica, Donalio Melachio, Ion Jardan, Sergiu Platica

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Max Gradel, Kayode

İddaa Tahmini

Sivasspor, maçın net favorisi. Zayıf rakibi karşısında ilk maçtan galibiyet ile ayrılmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, tek golle kazandı. Petrocub’u deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.