Valur – Bodo/Glimt İddaa Tahmini 22.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu heyecanı yaşanırken, 22 Temmuz Perşembe günü saat 22:00′de, Valur ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İzlanda temsilcisi Valur galibiyetine 3.90, beraberliğe 3.60, Finlandiya temsilcisi Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda.

Valur Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti

İzlanda temsilcisi Valur, Úrvalsdeild Ligi’nde 13 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puanlık bir performans grafiği ortaya koyarken, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Heimir Gudjonsson’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi performansıyla ise sınıfta kaldı diyebiliriz. 1. Eleme Turu’nda Dinamo Zagreb’e diş geçiremeyen ev sahibi, ilk maçtan 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, evinde 2-0 kaybetti ve Konferans Ligi’nde mücadele etmek zorunda kaldı. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt ile mücadele edecek olan Valur, hücum hattında etkili olmayı başarsa da, savunma performansıyla galibiyet adına Konferans Ligi öncesi güven vermedi.

Bodo/Glimt Toparlanmak İstiyor

Norveç Eliteserien Ligi’ne fırtına gibi bir başlangıç yapan Bodo/Glimt, ilk 9 haftadan tek mağlubiyetle çıkarak, liderlik koltuğuna kadar yükselirken, son 5 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi ve liderliği Molde’ye kaptırdı. Ligde yaşadığı düşüşle birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de yetersiz kalan ekip, 1. Eleme Turu’nda Legia Warszawa’ya 3-2 ve 2-0’lık skorlarla mağlup olarak, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirmek zorunda kaldı. Ligde son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlayan Bodo/Glimt, ilk 9 haftada rüştünü ispatlamayı başarsa da, son haftalarda bir türlü güçlü kadro yapısıyla toparlanmayı başaramadı.

Maç Bilgileri

Valur – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi V. Ferreira. Mücadele Origovöllurinn Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valur’un ilk 11’i Belli mi?

Valur’un muhtemel kadrosu: Hannes Halldorsson, Starke Hedlund, Sigurdur Larusson, Rasmus Christiansen, Birkir Saevarsson, Andri Adolphsson, Johannes Vall, Kristinn Sigurdsson, Almarr Ormarsson, Birkir Heimisson, Patrick Pedersen.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sampsted, Botheim, Selvag Nordas.

UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda katılan Valur ve Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından, bu kulvarda yoluna devam etmek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında ilk maçta gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt deplasmanda Saltnes ve Berg’in golleriyle kazandı. Rakip filelere 3 gol gönderen konuk ekip, Valur’a gol şansı tanımadı.