Schalke 04 – Hamburg İddaa Tahmini 23.07.2021

Almanya 2. Bundesliga‘da yeni sezon Schalke 04 ile Hamburg‘un 3 puan mücadelesiyle başlıyor. 23 Temmuz Cuma günü Türkiye saati ile 21:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Schalke 04 galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Hamburg galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Schalke Kadrosunu Yeniden Yapılandırdı

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da küme düşen Schalke 04, 2. Bundesliga’da ilk sınavını Hamburg karşısında verecek. Tarihinin en kötü Bundesliga performansını sergileyen ev sahibi, 5 teknik adam değişikliğine rağmen 34 hafta sonunda ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamazken, 16 puanla küme düştü. 2. Bundesliga’ya gerilemesiyle birlikte Suat Serdar, Raman, Ahmet Kutucu, Uth, Schöpf ve Rudy gibi önemli oyuncularını kaybeden ekip, transfer döneminde Bülter, Ranftl, Palsson, Kaminski, Wouters, Latza ve Terodde’yi renklerine bağladı. Teknik adam görevine ise Dimitrios Grammozis’u getiren Schalke, yeni yapılanmasıyla 2. Bundesliga’ye galibiyetle başlamak istiyor.

Hamburg Kadrosunu Güçlendirdi

Transfer döneminde Glatzel, Meffert, Muheim ve Schonlau’yu renklerine bağlayan Hamburg, geçtiğimi sezon 2. Bundesliga’da Play Off biletini 4 puanla kaçıran kadrosunu büyük ölçüde korurken, önemli takviyeler yaptı. Geçtiğimiz sezon son 8 haftanın 6’sında puan kaybeden konuk ekip, son 3 haftada göreve Hrubesch getirse de, toplanan 6 puan 3. Sıra için yeterli olmadı. 3. Sıradan 4 puan uzaklıkta sezonu tamamlayan Hamburg, Hrubesch ile yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz sezonki hatalarını tekrarlamak istemeyen Hamburg, güçlü kadrosuyla ilk sınavını Schalke deplasmanında verecek.

Maç Bilgileri

Schalke 04 – Habmurg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Schalke 04’ün ilk 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Martin Fraisl, Ozan Kabak, Nastasic, Ouwejan, Mendly, Palsson, Latza, Ranftl, Can Bozdağ, Harit, Hoppe.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Heuer Fernandes, Heyer, Schonlau, Leibold, Gyamerah, Reis, Kinsombi, Jatta, Glatzel, Opoku, Onana.

Bundesliga’da küme düşen Schalke ve geçtiğimiz sezon Bundesliga için Play Off biletini kaçıran Hamburg, yeni sezonun ilk haftasına 3 puan parolasıyla çıkıyor. İki takımda bu haftada skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, kazanan konuk ekip Hamburg oldu. Ligin yeni temsilcisi Schalke ise kabus gibi bir başlangıçla ilk haftayı noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.