HJK Helsinki – Haka İddaa Tahmini 24.07.2021

İddaa fikstüründe 24 Temmuz Cumartesi günü yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde HJK Helsinki evinde Haka‘yı konuk edecek. Başlama düdüğü 17:00′de çalınacak mücadeleye Finnair Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, HJK Helsinki galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.85, Haka galibiyetine ise 7.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.20 olarak verilmiş.

Lider HJK Helsinki Lige Mağlubiyetle Döndü

HJK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’ya mağlubiyetle döndü. 1. Eleme Turu’nda Podgorica’yı 3-1 ve 4-0’lık farklı mağlubiyetlerle elemeyi başaran ev sahibi, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Malmö’ye deplasmanda 2-1 kaybetti. Finlandiya Veikkausliiga’da ise ilk 11 haftayı namağlup lider tamamlamayı başaran HJK Helsinki, ilk mağlubiyetini ise son hafta ligin zayıf halkası Oulu deplasmanında aldı. Şampiyonlar Ligi maratonun başlamasıyla birlikte zor günler geçiren HJK Helsinki, zorlu fikstürün ardından Veikkausliiga’ya geri dönerken, Haka karşısında kazanarak, Oulu mağlubiyetini unutturmak istiyor.

Haka Galibiyeti Unuttu

Finlandiya Veikkausliiga’da 12 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle tamamlayan Haka, 9 puanda kalırken, Oulu ve KTP Kotka’nın ardından ligin en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. Son 7 haftanın tamamında puan kaybeden Haka, son olarak en yakın rakibi KTP Kotka ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Ligin lideri HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek olan Teemu Tainio’nun öğrencileri, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu, ligin en formda takımı karşısında sürpriz arayacak. Son 7 haftada galibiyeti bulunmayan ve rakibine iç sahada mağlup olan Haka’nın, deplasmanda işi çok zor.

Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Haka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bolt Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski.

Haka’nın ilk 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Mika, Hilander, Bosnjak, Kyostila, Auvinen, Lucaz Perez, Friberg, Tainio, Bushue, Mohamed, Chidi, Hilska.

Ligin en iyi performans grafiğine sahip olan HJK Helsinki, iç saha avantajıyla çıkacağı Haka karşısında zorlanamadan galibiyete uzanacak ve zirvedeki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.80

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider HJK Helsinki tekrar yükselişe geçti. Haka karşısında zorlanmadan galibiyete uzanan ev sahibi, 90 dakika sonunda kalesini gole kapatırken, Jair Tavares Silva ve Filip Valencic’in golleriyle farklı galibiyete ulaştı.