Mjallby Malmö İddaa Tahmini 24.07.2021

İsveç Allsvenskan’da lider Malmö deplasmanda, Mjallby’e konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Mjallby ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mjallby kazanır 4.75, beraberlik 4.00, Malmö kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış

Mjallby Kötü Gidiyor

Mjallby’de kötü gidişat devam ediyor. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Mjallby, son 6 karşılaşmadan galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Göteborg deplasmanında 3-2 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Mjallby’de teknik direktör Christian Jardler için tehlike çanları çalmaya başladı. Bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Mjallby, topladığı 10 puan ile 13. Sırada yer alıyor. Bu hafta lider Malmö ile karşıalşacak Mjallby’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö’de Yüzler Gülüyor

Malmö’de yüzler gülüyor. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda üst üste galibiyetler alan Malmö, liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce IK Sirius’u 4-0 ile geçen Malmö, geçtiğimiz hafta ise Degerfors deplasmanından 5-0 kazanmayı başardı. Son 2 maçta 9 gol atan Malmö, en yakın takipçisi Djurgarden’ın 2 puan önünde lider konumda yer alıyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda HJK Helsinki karşısında da kazanan Malmö, avantajı eline geçirdi. Bu hafta Mjallby’e konuk olacak Malmö’de Ola Toivonen’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Mjallby – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Ola Toivonen’in sakatlığı devam ediyor.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Josip Filipovic, Ivan Kricak, Eric Björkander, Joel Nilsson, Kofi Adu, Kadir Hodzic, Jesper Gustavsson, David Löfquist, Jacob Bergström, Andreas Blomqvist

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Tahmini

Malmö, maçın favorisi. Son 2 maçta tam 9 gol attılar. Çıkışa geçtiklerini belirtelim. Mjallby deplasmanında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, yine kazanmayı başardı. Mjallby’i deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve liderliklerini sürdürdüler.