Günün İddaa Kuponu (2) 25.07.2021

Almanya 2. Bundesliga’da ilk hafta heyecanı yaşanırken, 25 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan 3 maçı kupon haline getirdim. Bol şanslar.

St. Pauli – Holstein Kiel: MS 2, 2.27 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; St. Pauli evinde Holstein Kiel‘i konuk edecek. Almanya 2. Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesi, 25 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 14:30‘da sahne alacak. St. Pauli, Hertha Berlin ve Hannover 96 maçlarıyla yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Hannover 96 karşısında 2-0 kazanan, Hertha Berlin ile 2-2 berabere kalan ev sahibi, hazırlık maçları kapsamında yoğun bir fikstür geçirmezken, güçlü rakipleri karşısında gol sorunu yaşamadı. Geçtiğimiz sezonu 2. Bundesliga’ya Schultz yönetiminde 10. Sırada tamamlayan St. Pauli, düşme tehlikesinden uzak bir sezon geçirirken, üst sıra hedefinden ise uzak kaldı. Transfer döneminde Smith, Jakov Medic, Amenyido, Rirtzka, Vasilj ve Irvine’yi kadrosuna katan ve Schutz ile yoluna devam eden St. Pauli, Bundesliga yarışına dahil olmak istiyor. Almanya 2. Bundesliga’da geçtiğimiz sezonun en iyileri arasında yer alan Holstein Kiel, Ole Werner yönetiminde 34 maçtan topladığı 62 puanla 3. Sırada yer alırken, son 2 haftadan mağlup ayrılan ekip, doğrudan Bundesliga biletini kaçırdı ve Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Köln karşısında ilk maçı 1-0 kazanan, deplasmanda ise 5-1 mağlup olan konuk ekip, 2. Bundesliga’da yoluna devam etmek zorunda kaldı. Bu sezon Werner ile yola devam eden ve doğrudan Bundesliga biletini hedefleyen Holstein Kiel, transfer döneminde Erras, Benger, Skrzybski, Arp ve Fridjónsson takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Bundesliga’nın kapısından dönen Holstein Kiel, güçlü kadrosunu büyük ölçüde korurken, yeni sezona galibiyetle başlayacak ve St. Pauli’yi mağlup edecektir.

Nürnberg – Erzgebirge Aue: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Almanya 2. Bundesliga başlıyor. İlk hafta mücadelesinde, 25 Temmuz Pazar günü, Nürnberg ile Erzgebirge Aue karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 14:30‘da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Nürnberg yeni sezon hazırlıklarını Robert Klauss yönetiminde sürdürürken, transfer döneminde Mats Möller Daehli, Fischer, Taylan Duman, Schindler ve Hübner’i kadrosuna kattı. Iuri Medeiros’un takımdan gidişi ise yeni sezon öncesi ev sahibi adına önemli bir kayıp oldu. Geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga’da Klauss yönetiminde boy gösteren Nürnberg, 34 maçtan 11 galibiyet, 11 beraberlik alırken, ligi 11. Sırada tamamladı ve ligin etkisiz takımları arasında yer aldı. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, transfer döneminde takviyeler yapsa da, mevcut kadrosuyla yeni sezon öncesi üst sıralar için umut vaad etmedi. Erzgebirge Aue yeni sezona Aleksey Shpilevski önderliğinde başlayacak. Geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan ve sezonu 12. Sırada tamamlayan konuk ekip, teknik adam değişikliğine gitti. 34 haftalık kötü performans grafiğinin ardından, transfer döneminde Ramzi Ferjani, Anthony Barylla, Soufiane Messeguem ve Nicolas Kühn’ü kadrosuna katan konuk ekipte, en önemli ayrılık ise golcü isim Florian Krüger’ün Bielefeld’e gidişi oldu. Kısıtlı transfer bütçesiyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Aue, kağıt üzerinde tekrar sezona zayıf halkalar arasında başlıyor. Geçtiğimiz sezonu alt sıralarda tamamlayan iki takım, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Nürnberg ve Aue, ilk 90 dakikayı golle tamamlayacaktır.

Sandhausen – Fortuna Düsseldorf: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından 25 Temmuz Pazar günü 14:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Sandhausen ile Fortuna Düsseldorf karşı karşıya gelecek. Sandhausen, Almanya 2. Bundesliga’da transfer döneminin en haraketli takımları arasında yer aldı. Geçtiğimiz sezon küme düşmekten son 2 haftada kurtulan ev sahibi, sezon başında teknik adam değişikliğine giderken, göreve Gerhard Kleppinger’i getirdi. Kadrosunda ise 12 isimle yollarını ayıran ve tam 9 transfer yapan Sandhausen, Sicker, Diakhite, Gaudinho ve Drewrs gibi önemli isimlerle güçlendi. Yeni bir yapılanma içerisine giren ev sahibi, yeni sezona iyi başlamak istiyor. Hazırlık maçları kapsamında Würzburger ve Botoani karşısında galibiyetler alırken, Frankfurt ve Tirol’a mağlup oldu. Fortuna Düsseldorf yeni sezon hazırlıklarını AEL Limassol ve OH Leuven maçlarıyla tamamladı. AEL Limassol karşısında 2-2’lik beraberlikle yetinen ekip, Leuven karşısında ise 3-0 kazanmayı bildi. Geçtiğimiz sezon Rösler yönetiminde Play Off biletini 6 puanla kaçıran ve 2. Bundesliga’da yoluna devam eden konuk ekip, transfer döneminde Kenan Karaman ve Mitryushkin’i kadrosundan kaybederken, Karaman’ın yerini Wolfsburg forması giyen Felix Klaus ile doldurdu. Shipnoski ve Khaled Narey’i bonservisiyle kadrosuna katan ekip, Dragos Nedelcu ile kiralık olarak anlaştı. Kadrosunu büyük ölçüde koruyan Düsseldorf, tekrar şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyor. Kadro kalitesiyle sahaya favori olarak çıkacak olan Düsseldorf, Rösler yönetiminde sezona iyi başlayacak ve ilk haftadan 3 puana çıkacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.50

Bets10 Bahis Oranı: 9.57