Günün İddaa Kuponu 25.07.2021

25 Temmuz Pazar günü Finlandiya Veikkausliiga’da oynanacak 3 müsabakayı kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

IFK Mariehamn – Honka: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Wiklöf Holding Arena’nın ev sahipliği yapacağı Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile Honka karşı karşıya gelecek. 25 Temmuz Pazar günü bizleri bekleyen maçın başlama saati 16:30. Ev sahibi IFK Mariheman, Finlandiya Veikkausliiga’da son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle tamamladı. 7 maçlık mağlubiyet serisinin ardından vites yükselten ev sahibi, FC Lahti ve HIFK Helsinki ile berabere kalırken, KKTP Kotka’yı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İlk 2 haftadan farklı galibiyetlerle çıkmayı başaran ev sahibi, sonraki 7 haftanın tamamını gol dahi atamadan mağlup geçirirken, ligin dibine kadar gerilemesinin ardından, kötü gidişata son verdi. 12 maç sonunda 9 golü bulunan HIFK Helsinki, hücum hattındaki etkisizliğiyle Veikkausliiga’da dikkat çekerken, 3 haftadır hem savunmada hem de hücum hattında daha iyi bir oyun ortaya koyuyor. Finlandiya Veikkausliiga’da son haftayı 1-0’lık HIFK Helsinki mağlubiyetiyle noktalayan Inter Turku, son 3 haftadan 1 puan çıkarmayı başarırken, 3. sıraya geriledi. KuPS Kuopio ve HJK Helsinki’nin gerisinde kalan konuk ekip, lider ile puan farkının 9’a çıkmasına engel olamadı. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 7 haftanın HJK Helsinki ile birlikte en iyi performansını sergileyen Jose Riveiro’nun öğrencileri, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Sezonun ilk yarısında 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardığı IFK Mariehamn ile toparlanmak için karşı karşıya gelecek. Inter Turku’nun zirve yarışından kopmamak adına kazanması gerek. Inter Turku 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışından kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği Mariehamn karşısında kazanarak toparlanmayı başarır.

Honka – FC Lahti: MS 2, 2.50 (iddaa) – 3.00 (Bets10) ; 25 Temmuz Pazar günü, Honka evinde FC Lahti‘yi konuk ediyor. Finlandiya Veikkausliiga‘nın 13. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 18:30‘da başlayacak. Honka zorlu fikstürden hatasız çıkmayı başardı. Veikkausliiga temsilcisi son haftaların en zorlu fikstürlerinden birini geçirse de, önce Veikkausliiga’da son 3 haftadan 7 puan topladı, ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Runavik’i saf dışına itmeyi başarırken, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Domzale deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Bu zorlu süreçte mağlubiyeti bulunmayan ev sahibi, ligde ise son 3 haftada Haka’yı ve Oulu’yu iç sahada mağlup etmeyi başarırken, Haka deplasmanından beraberlikle ayrıldı. 13 puanla 8. Sırada yer alan ekip, yükselişini sürdürerek alt sıralardan kurtulmak istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran FC Lahti, 12 hafta sona erdiğinde puan tablosunda lider olmayı başaramasa da, son 9 haftanın en iyi performansını ortaya koydu. 12 haftadan 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekip, sadece lider HJK Helsinki ve en yakın takipçisi KuPS Kuopio karşısında mağlup olurken, 4. sırada yer aldı. Üst üste alınan SJK ve HIFK galibiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta evinde Mariehamn’ı konuk eden FC Lahti, 1-0 geriye düştüğü mücadelede, Kandji ile skoru eşitledi ve yükselişini sürdürdü. 9 haftadır bileği bükülmeyen FC Lahti, harika performans grafiğini deplasmanda Honka galibiyetiyle taçlandıracak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

KuPS Kuopio – Ilves Tampere: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.81 (Bets10) ; Finlandiya Veikkausliiga‘nın 13. hafta mücadelesinde, KuPS Kuopio ile Ilves Tampere karşı karşıya gelecek. 25 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan karşılaşmanın başlama saati 18:30. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Vorskla ile evinde karşı karşıya gelen KuPS Kuopio, lige 2-2’lik beraberlikle döndü ve tur şansını rövanş mücadelesine bıraktı. 1. Eleme Turu’nda Noah’ı 1-1’lik beraberlik ve 5-0’lık galibiyetle elemeyi başaran ev sahibi, Veikkausliiga’da ise son 6 haftadan galip çıkmayı başardı. Son 3 haftada ise rakiplerine gol şansı dahi vermeyen KuPS Kuopio, lider HJK Helsinki’nin ardından, ligin en iyi performansını sergiliyor. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan KuPS Kuopio, sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup olduğu Ilves Tampere’yi evinde konuk edecek. Ilves Tampere, Finlandiya Veikkausliiga’da 12 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle tamamlarken, ortalama performansıyla 7. Sırada yer aldı. Jarkko Wiss yönetiminde 17 puanı bulunan Ilves Tampere, geçtiğimiz hafta  maçlık yenilmezlik serisiyle SJK Seinajoki karşısına çıkarken, maç boyunca pozisyon üretmekte zorlandı ve haftayı 1-0’lık mağlubiyetle tamamladı. Son 3 haftada çıktığı maçların tamamı 2.5 alt seçeneğiyle sonuçlanan konuk ekip, gol atmakta zorlanırken, rakiplerine de kolay gol şansı vermedi. 6 haftadır Veikkausliiga sahnesinde galibiyetten vazgeçmeyen KuPS Kuopio, evinde kazanmaya devam edecek ve lider HJK Helsinki’yi yakın takibi sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.68

Bets10 Bahis Oranı: 9.93