Honka – FC Lahti İddaa Tahmini 25.07.2021

25 Temmuz Pazar günü, Honka evinde FC Lahti‘yi konuk ediyor. Finlandiya Veikkausliiga‘nın 13. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 18:30‘da başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Honka galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.00, FC Lahti galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Honka Zorlu Fikstürden Başarıyla Çıktı

Honka zorlu fikstürden hatasız çıkmayı başardı. Veikkausliiga temsilcisi son haftaların en zorlu fikstürlerinden birini geçirse de, önce Veikkausliiga’da son 3 haftadan 7 puan topladı, ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Runavik’i saf dışına itmeyi başarırken, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Domzale deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Bu zorlu süreçte mağlubiyeti bulunmayan ev sahibi, ligde ise son 3 haftada Haka’yı ve Oulu’yu iç sahada mağlup etmeyi başarırken, Haka deplasmanından beraberlikle ayrıldı. 13 puanla 8. Sırada yer alan ekip, yükselişini sürdürerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.

FC Lahti 9 Haftadır Namağlup

Finlandiya Veikkausliiga’da son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran FC Lahti, 12 hafta sona erdiğinde puan tablosunda lider olmayı başaramasa da, son 9 haftanın en iyi performansını ortaya koydu. 12 haftadan 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekip, sadece lider HJK Helsinki ve en yakın takipçisi KuPS Kuopio karşısında mağlup olurken, 4. sırada yer aldı. Üst üste alınan SJK ve HIFK galibiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta evinde Mariehamn’ı konuk eden FC Lahti, 1-0 geriye düştüğü mücadelede, Kandji ile skoru eşitledi ve yükselişini sürdürdü.

Maç Bilgileri

Honka – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tapiolan Urheilupuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Timothy Murray, Aalto, Tammilehto, Pyyhita, Modesto, Kaufmann, Levanen, Rasimus, Savange, Dongou, Koski.

FC Lahti’nin ilk 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Coubronne, Penninkangas, Lahti, Arkivuo, Virta, Hervas, Assenhnoun, Hertsi, Klinga, Kandji.

9 haftadır bileği bükülmeyen FC Lahti, harika performans grafiğini deplasmanda Honka galibiyetiyle taçlandıracak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmaya etkisiz başlayan ve henüz 18. dakikada 1-0 geriye düşen FC Lahti, 29. dakikada kalesinde yaşadığı penaltı tehlikesini atlatırken, 52. dakikada Geoffrey ile skoru eşitledi. Konuk ekip galibiyet için yetersiz kalırken, haftayı 1 puanla kapattı.