IFK Mariehamn – Honka İddaa Tahmini 25.07.2021

Wiklöf Holding Arena’nın ev sahipliği yapacağı Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile Honka karşı karşıya gelecek. 25 Temmuz Pazar günü bizleri bekleyen maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, IFK Mariehamn galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.50, Inter Turku galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

IFK Mariehamn Toparlanmayı Başardı

Ev sahibi IFK Mariheman, Finlandiya Veikkausliiga’da son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle tamamladı. 7 maçlık mağlubiyet serisinin ardından vites yükselten ev sahibi, FC Lahti ve HIFK Helsinki ile berabere kalırken, KKTP Kotka’yı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İlk 2 haftadan farklı galibiyetlerle çıkmayı başaran ev sahibi, sonraki 7 haftanın tamamını gol dahi atamadan mağlup geçirirken, ligin dibine kadar gerilemesinin ardından, kötü gidişata son verdi. 12 maç sonunda 9 golü bulunan HIFK Helsinki, hücum hattındaki etkisizliğiyle Veikkausliiga’da dikkat çekerken, 3 haftadır hem savunmada hem de hücum hattında daha iyi bir oyun ortaya koyuyor.

Inter Turku Son Haftalarda Kan Kaybediyor

Finlandiya Veikkausliiga’da son haftayı 1-0’lık HIFK Helsinki mağlubiyetiyle noktalayan Inter Turku, son 3 haftadan 1 puan çıkarmayı başarırken, 3. sıraya geriledi. KuPS Kuopio ve HJK Helsinki’nin gerisinde kalan konuk ekip, lider ile puan farkının 9’a çıkmasına engel olamadı. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 7 haftanın HJK Helsinki ile birlikte en iyi performansını sergileyen Jose Riveiro’nun öğrencileri, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Sezonun ilk yarısında 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardığı IFK Mariehamn ile toparlanmak için karşı karşıya gelecek. Inter Turku’nun zirve yarışından kopmamak adına kazanması gerek.

Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – Inter Turku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’in ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Svensson, Sumusalo, Okeye, Mastokangas, Nissinen, Mattsson, Tendeng, Abubakari, Maenpaa, Olawale.

Inter Turku’nun ilk 11’i Belli mi?

Inter Turku’nun muhtemel kadrosu: Henrik Moisander, Jarvenpaa, Hamalainen, Nurmi, Engström, Annan, Sanz Sainz, Hoskonen, Furuholm, Kallman, Kagayama.

Inter Turku 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışından kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği Mariehamn karşısında kazanarak toparlanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan konuk ekip Inter Turku oldu. Haftalardır zirve yarışında önemli puan kayıpları yaşayan Turku, iyi savunma performansını Taiki Kagayama ve Benjamin Kallman’ın golleriyle süsledi ve farklı galibiyetle toparlandı.