Östersunds Halmstad Bahis Tahmini 26.07.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kaybeden Östersunds iç sahada, Halmstad’ı konuk edecek. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Östersunds ile Halmstad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Östersunds galibiyetinin 3.45, beraberlik tercihinin 3.45, Halmstad galibiyetinin ise 2.14 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Östersunds’ta Gidişat Kötü

Östersunds’ta kötü gidişat devam ediyor. Son haftalarda puan almakta zrolanan Östersunds, geçtiğmiiz hafta konuk oldğu Elfsborg deplasmanından eli boş döndü. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kaybeden Amir Azrafshan’ın ekibi, bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Aldıkları 2 galibiyete de iç sahada ulaşan Östersunds, bu sezon deplasmanda 3 puan sevinci yaşayamadı. İç sahada Halmstad’ı ağırlayacak olan Östersunds’ta Eirik Haugan ve Ludvig Fritzon kart cezalısı.

Halmstad’tan 1 Puan

Halmstad, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Varbergs ile yenişemediler. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Magnus Haglund’un öğrencileri, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 6 karşılaşmada ise mağlubiyet yaşamadı. Örebro yenilgisinin ardından bu 6 maçlık süreçte, 5 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 8 puan topladılar. Bu hafta Östersunds’a konuk olacak Halmstad’ta Thomas Boakye kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Östersunds – Halmstad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jämtkraft Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Östersunds’ta Eirik Haugan ve Ludvig Fritzon kart cezalısı. Halmstad’ta Thomas Boakye kart cezalısı.

Östersunds'un ilk 11’i Belli mi?

Östersunds’un muhtemel kadrosu: Aly Keita, Eirik Haugan, Patrick Kpozo, Ronald Mukiibi, Noah Sonko Sundberg, Frank Arhin, Simon Kroon, Ludvig Fritzson, Henrik Bellman, Felix Hörberg, Blair Turgott

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Edvin Kurtuluş, Andreas Bengtsson, Josep Baffo, Dusan Djuric, Andreas Johansson, Amir Al Ammari, Thomas Boakye, Joel Allansson, Marcus Antonsson, Karim Sadat

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Östersunds, iç sahada 3. Galibiyetini arayacak. Halmstad ise son 2 deplasman maçından 4 puan çıkarttı. İki ekipte skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Halmstad’ın çıkışı devam etti. Östersunds deplasmanında 1-0 kazandılar ve haftayı 3 puan ile kapattılar.