FC Sheriff Alashkert İddaa Tahmini 28.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Tur heyecanı devam ediyor. Alashkert deplasmanda, FC Sheriff’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de start alacağını belirtelim.

FC Sheriff Alashkert arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. FC Sheriff kazanır 1.44, beraberlik 4.33, Alashkert kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

FC Sheriff’ten Sürpriz Galibiyet

FC Sheriff, ilk maçtan sürpriz bir galibiyet ile ayrılmayı başardı. Konuk oldukları Alashkert deplasmanında 1-0 kazandılar. Henrique Luvannor’un attığı golle avantajı eline geçiren FC Sheriff, rövanş maçına rahat çıkacak. Bir önceki turda ise Teuta Durres’i rahat bir şekilde elemeyi başarmışlardı. Alashkert karşısında da turu geçmeleri yüksek ihtimal diyebiliriz. Maç öncesinde FC Sheriff’te önemli bir eksik bulunmuyor.

Alashkert Sürpriz Arayacak

Alashkert’te moraller bozuk. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda FC Sheriff ile karşı karşıya gelen Alashkert, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İç sahada rakibine 1-0 kaybeden Aleksandr Grigoryan’ın ekibi, tur şansını zora soktu diyebiliriz. Bir önceki turda Connahs Quay karşısında da zorlanmışlardı ama 2. Tura çıkmayı başardılar. Bu kez FC Sheriff deplasmanına konuk olacak Alashkert’in turu geçmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor.

Maç Bilgileri

FC Sheriff – Alashkert Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sheriff Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Sheriff'in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Georgios Athanasiadis, Gustavo Dulanto, Keston Julien, Danilo Hurtado, Sebastien Thill, Moussa Kyabou, Edmond Addo, Cristiano Silva Leite, Adama Traore, Frank Castaneda Velez, Henrique Luvannor

Alashkert'in ilk 11’i Belli mi?

Alashkert’in muhtemel kadrosu: Ognjen Cancarevic, Tiago Cameta, James, Didier Kadio, Taron Voskonyan, David Khurtsidze, Artak Grigoryan, Dejan Boljevic, Rumyan Hosvepyan, David Davidian, Jose Alberto Embalo

İddaa Tahmini

Alashkert’in sürpriz yapabileceğini sanmıyorum. İlk maçta da etkisiz kaldılar. FC Sheriff, rovan maçından da galibiyet ile ayrılır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: FC Sheriff, rövanş maçından da galibiyet ile ayrıldı. Alashkert’i 3-1 ile geçtiler ve bir üst tura yükseldiler.