Young Boys – Slovan Bratislava İddaa Tahmini 28.07.2021

Young Boys ile Slovan Bratislava, 28 Temmuz Çarşamba günü, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Wankdorf Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak maçın başlama saati 21:15.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Young Boys galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.50, Slovan Bratislava galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 olarak verilmiş.

Young Boys Beraberlikle Yetindi

İsviçre Süper Ligi’ni geride bıraktığımız sezon Gerardo Seoane yönetiminde şampiyon tamamlayan Young Boys, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise Son 16 Turu’na kadar yükselmeyi başarmış ve iyi bir sezonu geride bırakmıştı. İsviçre Süper Ligi’dne 3 sezondur takımını şampiyonluğa taşıyan Seoane ile sürpriz bir ayrılık yaşanırken, ev sahibi yeni sezonda hedef yükseltti ve göreve David Wagner’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçına Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkan ev sahibi, üstün oyununa rağmen Bratislava deplasmanından 0-0’lık beraberlikle döndü ve tur şansını rövanş maçına bıraktı. Ligde ise ilk maçına Şampiyonlar Ligi dönüşünde çıkan ekip, Luzern deplasmanında 2-1 geriden gelerek 4-3 kazandı. Ev sahibinde Siebatcheu ve Meschack 2’şer gollük performanslarıyla maçta yıldızlaşan isimler oldular.

Slovan Bratislava İki Kulvarda Etkili

Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Shamrock’u 2-1 ve 2-0’lık mağlubiyetlerle elemeyi başarırken, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Young Boys ile 0-0 berabere kaldı. Maç boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptıran Bratislava, savunmadaki harika performansıyla tur şansını rövanş mücadelesine taşımayı başardı. Slovenya Süper Ligi’ne ise son şampiyon olarak geçtiğimiz hafta başlayan konuk ekip, ilk hafta Mikulas deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü. Bratislava, yeni sezona her iki kulvarda da iyi bir başlangıç yaptı.

Maç Bilgileri

Young Boys – Slovan Bratislava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi B. Madden. Mücadele Irfan Peljto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Aebischer, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi.

Slovan Bratislava’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Adrian Chovan, Kashia, Medvedev, Bozhikov, De Marco, Kamps, Weiss, Zmrhal, Kankava, Ratao, Cavric.

Deplasmandan avantajlı dönen Young Boys, tur için galibiyete ihtiyacı olduğu iç saha mücadelesinde, Slovan Bratislava’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Young Boys, savunma hattında önemli hatalara imza atsa da, golcüleriyle galibiyete ulaşmayı başardı. 5 gol izlediğimiz mücadelede üst tura yükselen ev sahibi Young Boys oldu.