Bodo/Glimt – Valur İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçından galibiyetle dönmeyi başaran Bodo/Glimt, 29 Temmuz Perşembe günü Valur ile rövanş mücadelesine çıkacak. Maçın başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.50, Valur galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Konferans Ligi’ne Etkili Başladı

Norveç Eliteserien Ligi’nde mücadele veren Bodo/Glimt, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda, Valur’u deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Eliteserien Ligi’ni şampiyon tamamlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi biletini erken kaybetti. Legia Warszawa’ya hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olan ev sahibi, Konferans Ligi sahnesinde ise çok daha etkiliydi. Ligde son 3 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından liderlik koltuğunu Molde’ye kaptıran Bodo/Glmit, Valur deplasmanında Salnes’ ve Berg’in golleriyle kötü gidişata dur dedi. Berg 2 golle takımını sırtlarken, Bodo/Glimt Valur engelini zorlanmadan aştı. Ev sahibi rövanş maçında büyük bir avantaja sahip.

Valur Farklı Mağlubiyetle Yıkıldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Bodo/Glimt ile karşı karşıya gelen Valur, turun ilk sınavını evinde verirken, Norveç temsilcisine 3-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi sahnesi için yetersiz kalan ve Dinamo Zagreb’e 2 maçta da mağlup olarak, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çeviren İzlanda temsilcisi, aradığını Konferans Ligi sahnesinde de bulamadı. İki kulvarda çıktığı 3 maçta tam 8 gole kalesinde engel olmayı başaramayan Valur, Bodo/Glimt deplasmanından en az  farklı skorla galip ayrılmak zorunda. İlk maçta gol dahi atmayı başaramayan konuk ekip, savunma performansıyla da, Bodo/Glimt karşısında zayıf halka.

Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Valur Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi P. Valeri. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sampsted, Botheim, Selvag Nordas.

Valur’un ilk 11’i Belli mi?

Valur’un muhtemel kadrosu: Hannes Halldorsson, Starke Hedlund, Sigurdur Larusson, Rasmus Christiansen, Birkir Saevarsson, Andri Adolphsson, Johannes Vall, Kristinn Sigurdsson, Almarr Ormarsson, Birkir Heimisson, Patrick Pedersen.

Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Bodo/Glimt, aynı etkiyi iç sahada gösterecek ve Valur engelini bir kez daha galibiyetle aşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt evinde rahat kazandı. Deplasmandan 3-0’lık galibiyetle dönen Norveç temsilcisi, evinde de 3-0’lık galibiyete ulaştı ve bizleri yanıltmadı.