Sparta Prag Rapid Wien İddaa Tahmini 28.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Sparta Prag ile Rapid Wien karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşma Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Sparta Prag ile Rapid Wien zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sparta Prag galibiyetinin 2.00, beraberlik tercihinin 3.75, Rapid Wien galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sparta Prag Galibiyet Peşinde

Sparta Prag, ilk maçı Rapid Wien deplasmanında 2-1 kaybetti. 3. Dakikada Ladislav Krejci’nin golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda arka arkaya yedikleri goller, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmalarına neden oldu. Birçok pozisyon bulan ama değerlendiremeyen Sparta Prag, rövan maçında galibiyet arayacak. Özellikle hücumda Hlozek ve Dockal, gününde değildi. Üstelik Knasmüllner’in attığı 2. Golde, Borek Dockal’ın büyük hatası vardı.

Rapid Wien Avantajı Kaptı

Rapid Wien, ilk maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Allianz’da konuk ettikleri Sparta Prag karşısında, özellikle ikinci yarıda çok etkili oynadılar. Christoph Knasmüllner’in etkili oyunu ve golleriyle 2-1 kazanan Dietmar Kühbauer’in öğrencileri, bir üst tura yükselme adına avantajı eline geçirdi diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu ise Avusturya Bundesliga’da yeni sezon start aldı. İç sahada Hartberg’i konuk eden Rapid Wien, rakibine 2-0 kaybetti. Sezona mağlubiyet ile başlayan Rapid Wien, Sparta Prag karşısında turu geçerek, adını 3. Eleme turuna yazdırmak istiyor.

Maç Bilgileri

Sparta Prag – Rapid Wien Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Genarali Areana Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sparta Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Ondrej Celutska, David Hancko, Matej Polidar, Michal Sacek, David Pavelka, Ladislav Krejci, David Moberg Karlsson, Borek Dockal, Adam Hlozek

Rapid Wien'in ilk 11’i Belli mi?

Rapid Wien’in muhtemel kadrosu: Richard Strebinger, Kevin Wimmer, Maximilian Hofmann, Filip Stojkovic, Christoph Knasmüllner, Thorsten Schick, Dejan Petrovic, Taxiaarchis Fountas, Ercan Kara, Kelvin Arase

İddaa Tahmini

İlk maçı Rapid Wien, 2-1 kazanmayı başardı. Sparta Prag’ın bu kez daha çok reaksiyon göstermesi gerekecek. Gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçı 2-1 kaybeden Sparta Prag, rövanş maçını 2-0 kazandı ve tur atladı.