Günün İddaa Kuponu 29.07.2021

29 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi sahnesinde bizleri bekleyen 2. Eleme Turu’nun rövanş mücadelelerini kupon olarak derledim. 3 güvendiği müsabakayla kazanmanızı dilerim.

Rosenborg – Hafnarfjordur: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Rosenborg ile Hafnarfjordur, 29 Temmuz Perşembe günü 20:00‘de, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Lerkendal Stadı’nın ev sahipliği yapacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran Rosenborg, 3 haftalık mağlubiyet serisine son vermeyi başarırken, zirve yarışına dahil olmuş ve Konferans Ligi 2. Eleme Turu öncesi güven tazelemişti. 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hafnarfjordur deplasmanından, Carlo Holse ve Dino Islamovic’in golleriyle 2-0 galip döndü. Maç boyunca oyunun kontörlünü elinde tutmayı başaran Age Hareide’nin öğrencileri, ilk maçta elde ettiği skor avantajı ve 90 dakikalık performansıyla, üst tur kapısını araladı. Lig dahil son 5 maçta sadece 3 gol yiyen Rosenborg, attığı 8 golle iki kulvarda birden vites yükseltti. İzlanda temsilcisi Hafnarfjordur, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda, Sligo Rovers engelini 1-0 ve 2-1’lik galibiyetlerle geçmeyi başarırken, 2. Eleme Turu’nda eşleştiği Rosenborg’a diş geçiremedi. Evinde aldığı 2-0’lık mağlubiyetle birlikte tur şansını zora sokan konuk ekip, deplasmandan en az 3 farklı galibiyetle çıkmak zorunda. İzlanda Úrvalsdeild Ligi’nde Fylkir’ı mağlup ederek, Rosenborg karşısına çıkan Johannesson ve ekibi, Rosenborg mağlubiyetiyle lige dönerken, son haftayı 3-0’lık İA Akranes galibiyetiyle kapattı. Konuk ekip, ligdeki etkisini Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na taşımayı başaramadı.Turun ilk maçında rakibini deplasman faktörüne rağmen zorlanmadan mağlup eden Rosenborg ve deplasmanda farklı galibiyetten başka şansı kalmayan Hafnarfjordur’un, bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Vorskla – KuPS Kuopio: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 29 Temmuz Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Vorskla‘nın rakibi KuPS Kuopio. Maçın başlama saati ise 19:00. Vorskla, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda KuPS Kuopio ile eşleşirken, ilk maçta konuk olduğu Finlandiya deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü ve evinde avantajlı taraf haline geldi. Ukrayna Premier Ligi’nde geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlarken, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne doğrudan 2. Eleme Turu’nda katılma şansı elde etti. Sezonu KuPS Kuopio deplasmanında açan ve 1-0 geriden gelerek, evine 2-2’lik beraberlikle dönen Vorskla, Premier Ligi’n ilk haftasında ise Dnipro-1 karşısına çıktı ve Konferans Ligi dönüşünde, lige 2-2’lik beraberlikle başladı. Ev sahibi kolay maç kaybetmese de, ilk 2 maçta savunmadaki bireysel hatalarla zor anlar yaşadı. Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio, Veikkausliiga’da son 7 haftanın tamamında galip çıkmayı başararak, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, Konferans Ligi sahnesinde ise ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Honka’yı 5-0 mağlup ederek, Vorskla’nın rakibi oldu. Geçtiğimiz hafta Ukrayna temsilcisini evinde ağırlayan Simo Valakari ve ekibi, henüz 6. Dakikada Aniekpeno Udo’nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, mağlubiyetten son dakikada Tomas’ın golüyle kurtuldu. Üstünlük golünün ardından etkisini yitiren konuk ekip, ligde 4 maçtır kalesinde gole izin vermezken, Vorskla karşısında aynı savunma başarısını gösteremedi. Gol sorunu yaşamayan KuPS Kuopio, ilk maçtan istediğini alamasa da, rövanş maçında, savunma hatalarını telafi etmesi halinde, kazanacak güçte olduğunu ispatladı. İlk maçta rakip iyi hücum performanslarının yanı sıra, savunmadaki etkisizliğiyle galibiyeti kaçıran Vorskla ve KuPS kuopio, gollerine rövanş mücadelesinde devam edecektir.

Bodo/Glimt – Valur: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçından galibiyetle dönmeyi başaran Bodo/Glimt, 29 Temmuz Perşembe günü Valur ile rövanş mücadelesine çıkacak. Maçın başlama saati 19:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde mücadele veren Bodo/Glimt, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda, Valur’u deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Eliteserien Ligi’ni şampiyon tamamlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi biletini erken kaybetti. Legia Warszawa’ya hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olan ev sahibi, Konferans Ligi sahnesinde ise çok daha etkiliydi. Ligde son 3 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından liderlik koltuğunu Molde’ye kaptıran Bodo/Glmit, Valur deplasmanında Salnes’ ve Berg’in golleriyle kötü gidişata dur dedi. Berg 2 golle takımını sırtlarken, Bodo/Glimt Valur engelini zorlanmadan aştı. Ev sahibi rövanş maçında büyük bir avantaja sahip. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Bodo/Glimt ile karşı karşıya gelen Valur, turun ilk sınavını evinde verirken, Norveç temsilcisine 3-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi sahnesi için yetersiz kalan ve Dinamo Zagreb’e 2 maçta da mağlup olarak, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çeviren İzlanda temsilcisi, aradığını Konferans Ligi sahnesinde de bulamadı. İki kulvarda çıktığı 3 maçta tam 8 gole kalesinde engel olmayı başaramayan Valur, Bodo/Glimt deplasmanından en az  farklı skorla galip ayrılmak zorunda. İlk maçta gol dahi atmayı başaramayan konuk ekip, savunma performansıyla da, Bodo/Glimt karşısında zayıf halka. Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Bodo/Glimt, aynı etkiyi iç sahada gösterecek ve Valur engelini bir kez daha galibiyetle aşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 4.41