Degerfors Varbergs İddaa Tahmini 31.07.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Degerfors iç sahada, Degerfors ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da start alacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Degerfors ile Varbergs zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Degerfors galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.15, Varbergs  galibiyetinin ise 2.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Degerfors Alt Sıralara Doğru 

Degerfors, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Hammarby’e 5-1, Malmö’ye 5-0 ve geçtiğimiz hafta ise IK Sirius’a deplasmanda 2-0 kaybeden Degerfors, düşkünü sürdürüyor. Bu hafta ise iç sahada Varbergs ile karşı karşıya gelecekler. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından 12. Sıraya kadar gerileyen Degerfors, 14 puana sahip. Bugün karşılaşacakları Varbers’in 2 puan üzerinde yer alıyorlar. Maç öncesinde Degerfors’ta önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Varbergs Evinde Kazandı 

Varbergs, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Göteborg’u 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Oliver Alfonsi ve Ryan Moon’un golleriyle 3 puana ulaşan Varbergs, İsveç Allsvenskan’da 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Göteborg karşısında alınan galibiyet ile puanını12 yaptılar ve play out hattının üzerine çıktılar. Bu hafta Degerfors deplasmanında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Varbergs’te Keanin Ayer’in sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Degerfors – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Varbergs’te Keanin Ayer’in sakatlığı var.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Abdelrahman Saidi, Anton Kralj, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar, Adam Carlen, Adam Karlen, Johan Bertilsson, Christos Gravius, Ferhat Ayaz, Victor Edvardsen

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Philip Martensson, Jon Birkfeldt, Jean Carlos de Bruto, Anton Liljeback, Adama Fofana, Albin Winbo, Tashreeq Matthews, Albin Mörfelt, Joakim Lindner, Luke Le Roux, Robin Simovic

İddaa Tahmini

Degerfors, son 2 maçta skor üretemedi. Varbergs karşısında da Degerfors’u zor bir maç bekliyor. Ben düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1’lik eşitlik ile bitti. 2.5 gol altı tercihimiz kazandı.