Drogheda United Waterford İddaa Tahmini 30.07.2021

İrlanda Premier Lig’te alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Waterford deplasmanda, Drogheda United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Drogheda United ile Waterford arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Drogheda United galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.75, konuk ekip Waterford galibiyetine 4.50 oran belirlenmiş durumda.

İrlanda FAI Kupası’na Veda Ettiler

Drogheda United, geçtiğimiz hafta sonu İrlanda FAI Kupası’nda Derry City ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçı, penaltılarla 4-2 kaybettiler ve kupaya veda ettiler. İrlanda Premier Lig’te ise son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Pete Mahon’un ekibi, formsuzluğunu sürdürüyor. Ligde oynadıkları son maçta St. Patrick deplasmanında 2-0 kaybettiler. İlk 3 iddiaları sürüyor ama Drogheda United’ın artık silkelenmesi de şart.

Waterford Dikkat Çekti

Waterford, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İrlanda Premier Lig’te oynadıkları son 2 maçtan 6 puan çıkarttılar. Önce Finn Harps’ı deplasmanda 1-0 ile geçen Waterford, ardından ise iç sahada konuk ettiği Sligo Rovers’ı tek golle geçti. Son 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başardılar ve son sıradaki Longford Town’ın 8 puan önüne geçtiler. Bu hafta Drogheda United deplasmanına konuk olacak Waterford, yine sürpriz peşinde.

Maç Bilgileri

Drogheda United – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: David Odumosu, Conor Kane, Dane Massey, Daniel O’Reilly, James Brown, Darragh Markey, Gary Deegan, Killian Phillips, Chris Lyons, Mark Doyle, Ronan Murray

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Brian Murphy, Josh Collins, Darragh Power, Cameron James Evans, Shane Griffin, Adam O’Reilly, Jamie Mascoll, James Waite, John Martin, Cian Kavanagh, O’Keeffe

İddaa Tahmini

Drogheda United, maçın favorisi. Son haftalara çok kolay puan kayıpları yaşıyorlar ve telafi etmeleri şart. İlk 3 iddiası için Drogheda United’ın kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Waterford, sürpriz galibiyetlerine devam etti. Drogheda United’ı 2-1 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.