Haka – HIFK Helsinki İddaa Tahmini 31.07.2021

31 Temmuz Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Finlandiya Veikkausliiga‘nın 14. hafta mücadelesinde, Haka ile HIFK Helsinki karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 15:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Haka galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.10, HIFK Helsinki galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran belirlemiş durumda.

Haka 8 Haftadır Puan Kaybediyor

Finlandiya Veikkausliiga’da son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Haka, Oulu ve KTP Kotka ile birlikte ligin zayıf halkası haline geldi. Son 8 haftada 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle vasat bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, son olarak lider HJK Helsinki deplasmanına konuk olurken, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve galibiyet hasretini 8 maça çıkartırken, son 360 dakikada gol hasreti yaşadı. 13 hafta sonunda attığı 10 golle, IFK Mariehamn’ın ardından en kötü hücum performansını ortaya koyan Haka, 13 maç sonunda sadece KuPS ve Mariehamn’ı mağlup edebildi.

HIFK Helsinki Mağlubiyetten Son Dakikada Kurtuldu

HIFK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’da 13 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik 3 mağlubiyetle tamamlarken, topladığı 20 puanla 7. sırada yer aldı. 2 hafta önceye kadar 4 maçlık galibiyet hasretiyle üst sıralardan uzaklaşan konuk ekip, Inter Turku deplasmanında Dunwoody’nin golüyle 3 puana uzanırken, geçtiğimiz hafta sahaya ligin en zayıf halkası olarak çıkan KTP Kotka karşısında 2 puan kaybına engel olamadı. 2 kez geriye düştüğü mücadelede, Backman ve Palmasto’nun golleriyle geri dönmeyi başaran HIFK Helsinki, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Hücum hattında etkili, savunmada ise kötü performansıyla haftayı noktalayan HIFK, ligin ilk yarısında 2-0 mağlup ettiği Haka karşısında tekrar galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Maç Bilgileri

Haka – HIFK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 15:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kenttä Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Haka’nın ilk 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Mika, Hilander, Bosnjak, Kyostila, Auvinen, Lucaz Perez, Friberg, Tainio, Bushue, Mohamed, Chidi, Hilska.

HIFK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Markus Uusitalo, Backman, Hernandez, Carrillo, Jusif Ali, Streng, Dunwoody, Hradecky, Yaghoubi, Mattila, Glover.

4 haftadır gole hasret kalan Haka’nın, bu hafta galibiyet hasretine son vermeyi başarmasa dahi, skor üreteceğini düşünüyorum. Konuk ekip HIFK Helsinki ise ligin zayıf halkası karşısında gollerine devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: Mücadele ileri bir tarihe ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele ileri bir tarihe ertelendi.