Ilves Tampere – Oulu İddaa Tahmini 30.07.2021

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde 14. hafta heyecanı devam ederken, 30 Temmuz Cuma günü, Ilves Tampere ile Oulu, karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 18:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, 7. sıradaki Ilves Tampere galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.40, ligin en zayıf halkası Oulu galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda.

Ilves Tampere 180 Dakikadır Gole Hasret

Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftalık yenilmezlik serisini SJK Seinajoki karşısında 1-0 mağlup olarak kaybeden Ilves Tampere, geçtiğimiz hafta konuk olduğu KuPS Kuopio deplasmanında düşüşünü sürdürdü ve evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan Jarkko Wiss’in öğrencileri, 13 hafta sonunda 17 puanla 7. sıraya kadar geriledi. Adım adım üst sıra savaşından uzaklaşan Ilves Tampere, Veikkausliiga’nın en zayıf halkası Oulu karşısında, kötü gidişata dur demek istiyor.

Oulu Tekrar Düşüşe Geçti

Finlandiya Veikkausliiga’da 13 hafta geride kalırken, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 10 mağlubiyetle 6 puan toplayabilen Oulu, ligin en alt sırasına demir attı. Ligde ilk galibiyetini 7. Hafta KTP Kotka deplasmanında alan konuk ekip, sonraki 4 haftada puan kayıplarına devam ederken, sezonun en büyük sürprizini namağlup lider HJK Helsinki karşısında yaptı ve 12. Haftayı 1-0’lık galibiyetle kapatarak, KTP Kotka’nın üzerine çıktı ve en alt sıradan kurtuldu. Lideri mağlup etmesinin ardından, geçtiğimiz hafta konuk olduğu SJK deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Oulu, Veikkausliiga’da tekrar düşüşe geçti.

Maç Bilgileri

Ilves Tampere – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ratinan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin ilk 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Aspegren, Katz, Almen, Miettunen, Oteng, Torres, Arifi, Veteli, Sarr, Blanco.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Juhani Pennanen, Ölander, Ruxi, Scapini, Nurmos, Nurmela, Malolo, Heikkila, Alanko, Larsson, Jokalainen.

2 haftadır mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Ilves Tampere ve son maçta aldığı galibiyetle en alt sıraya demir atan Oulu, toparlanmak için çıkacağı zorlu mücadelede, puan kaybetse dahi, skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin zayıf halkası Oulu’ya gol fırsatı tanımayan Ilves Tampere, iyi savunma performansını 77. dakikada Mommo’nun golüyle taçlandırdı ve kazanan taraf oldu.