Shamrock St. Patrick İddaa Tahmini 30.07.2021

İrlanda Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Shamrock evinde, St. Patrick’i ağırlayacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak.

Shamrock ile St. Patrick zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Shamrock galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 3.50, St. Patrick galibiyetinin ise 4.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shamrock Favori Taraf

Shamrock, İrlanda Premier Lig’in en güçlü takımlarından biri. Bu sezon şampiyonluk yarışının en iddialı takımı olarak gösteriliyorlar. Stephen Bradley’in öğrencileri, 41 puan ile zirvede yer alıyor. Bir diğer 42 puanlı St. Patrick ile bugün karşı karşıya gelecekler. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son maçta Derry City’i 4-2 ile geçen Shamrock’ta moraller yerinde. Bu sezon ligin en az mağlubiyet yaşayan takımı olan Shamrock, 20 karşılaşmada sadece 3 kez kaybetti. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri St. Patrick karşısında da maçın favorisiler.

St. Patrick Puan Peşinde

St. Patrick, lider Shamrock’un takibini sürdürüyor. 41 puan ile 2. Sırada yer alan St. Patrick, Shamrock ile eşit puana sahip. Averaj üstünlüğü Shamrock’ta olduğu için, liderlik Shamrock’un elinde. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son maçta Drogheda United’ı 2-0 ile geçen St. Patrick, bu hafta Shamrock’a konuk olacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada St. Patrick’in alacağı 1 puan bile oldukça önemli. Geçtiğimiz hafta İrlanda FAI Kupası’nda Bray Wanderers’ı 6-0 ile geçen St. Patrick’te moraller yerinde.

Maç Bilgileri

Shamrock – St. Patrick Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Liam Scales, Lee Grace, Joey O Brien, Rory Gaffney, Roberto Lopes, Garry O’Neill, Daniel Mandroiu, Aaron Greene, Graham Burke

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Vitezslav Jaros, Patrick Barrett, Shane Griffin, Sam Bone, Christopher Forrester, John Mountney, Jamie Lennon, Alfie Lewis, Ronan Liam Coughlin, Billy King, Matthew Smith

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Sezonun ilk maçında karşılıklı goller atılmıştı. Skor üretmekte zorluk yaşamayan iki takımın maçında, yine karşılıklı golle atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Shamrock evinde, hata yapmadı. St. Patrick karşısında 3 puanı, 3 golle aldılar.