Günün İddaa Kuponu 31.07.2021

31 Temmuz Cumartesi gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Degerfors – Varbergs: 2.5 ALT, 1.69 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Degerfors, son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Hammarby’e 5-1, Malmö’ye 5-0 ve geçtiğimiz hafta ise IK Sirius’a deplasmanda 2-0 kaybeden Degerfors, düşkünü sürdürüyor. Bu hafta ise iç sahada Varbergs ile karşı karşıya gelecekler. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından 12. Sıraya kadar gerileyen Degerfors, 14 puana sahip. Bugün karşılaşacakları Varbers’in 2 puan üzerinde yer alıyorlar. Maç öncesinde Degerfors’ta önemli bir eksik olmadığını belirtelim. Varbergs, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Göteborg’u 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Oliver Alfonsi ve Ryan Moon’un golleriyle 3 puana ulaşan Varbergs, İsveç Allsvenskan’da 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Göteborg karşısında alınan galibiyet ile puanını12 yaptılar ve play out hattının üzerine çıktılar. Bu hafta Degerfors deplasmanında da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Varbergs’te Keanin Ayer’in sakatlığı var. Degerfors, son 2 maçta skor üretemedi. Varbergs karşısında da Degerfors’u zor bir maç bekliyor. Ben düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

Bournemouth – Milton Keynes Dons: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Jonathan Woodgate’in öğrencileri, yeni sezona start veriyor. İngiltere Lig Kupası 1.tur maçında, Milton Keynes Dons ile karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship’te sezonu 6. Sırada tamamlayan Bournemouth, play off’a kalma başarısı göstermişti. Play off yarı finalinde Brentford ile karşılaşan Bournemouth, rakibine elendi ve finale çıkamadı. Bu sezon ise hedefleri, doğrudan Premier Lig’e çıkabilmek. Transfer döneminde tek oyuncuyu kadrosuna katan Bournemouth, Brentford’tan Emiliano Marcondes’i aldı. Milton Keynes Dons, yeni sezona Bournemouth maçı ile merhaba diyecek. İngitlere Lig Kupası 1. Tur maçında, Bournemouth deplasmanına konuk olacaklar. İngiltere 1. Lig’te mücadele eden Milton Keynes Dons, geçtiğimiz sezon 13. Sırada yer almıştı. Play off’a kalma başarısı gösteremediler. Yeni sezonda yaptıkları transferler ile yaş ortalamaları iyice düştü. Cameron Jerome, Lee Nicholls, Kieran Agard gibi tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Milton Keynes Dons’un Bourenmouth deplasmanında işi pek kolay değil. Milton Keynes Dons, güç kaybetti. Tecrübeli oyuncular Jerome ve Agard ile yollar ayrıldı. Bournemouth, turun net favorisi. İç sahada Milton Keynes Dons’u mağlup ederler ve tur atlarlar.

Longford Town – Derry City: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Longford Town’da galibiyet hasreti devam ediyor. İrlanda Premier Lig’te bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Longford Town, topladığı 11 puan ile son sırada yer alıyor. Küme düşme adayları arasında başı çektiklerini belirtelim. Geçtiğimiz hafta Bohemians deplasmanına konuk olan Longford Town, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 20 maçtır galibiyet alamayan Longford Town, bu hafta iç sahada Derry City karşısına sürpriz arayacak. Derry City, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Shamrock’a 4-2 kaybettiler. İrlanda FAI Kupası’nda ise Drogheda United’ı penaltılarle geçen Derry City, biraz olsun moral buldu. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet alabilen Declan Devine’ın öğrencileri, 7. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta Longford Town karşısında, Derry City’nin favori olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Derry City’de önemli bir eksik bulunmuyor. Longford Town, üst üste 20 maçtır kazanamıyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabildiler. Derry City, rakibinden daha güçlü. Konuk ekip, haftayı 3 puan ile kapatır.

Toplam İddaa Oranı: 4.06

Bets10 Bahis Oranı: 5.93