Longford Town Derry City İddaa Tahmini 31.07.2021

İrlanda Premier Lig’te Cumartesi günü tek maç oynanacak. Son sıradaki Longford Town evinde, Derry City ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.30’da başlayacak.

Longford Town ile Derry City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Longford Town galibiyetine 4.33, beraberlik tercihine 3.40, Derry City galibiyetine ise 1.85 verildiğini görüyoruz.

Longford Town Ligin Dibinde

Longford Town’da galibiyet hasreti devam ediyor. İrlanda Premier Lig’te bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Longford Town, topladığı 11 puan ile son sırada yer alıyor. Küme düşme adayları arasında başı çektiklerini belirtelim. Geçtiğimiz hafta Bohemians deplasmanına konuk olan Longford Town, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 20 maçtır galibiyet alamayan Longford Town, bu hafta iç sahada Derry City karşısına sürpriz arayacak.

Derry City’de Hedef 3 Puan

Derry City, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Shamrock’a 4-2 kaybettiler. İrlanda FAI Kupası’nda ise Drogheda United’ı penaltılarle geçen Derry City, biraz olsun moral buldu. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet alabilen Declan Devine’ın öğrencileri, 7. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta Longford Town karşısında, Derry City’nin favori olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Derry City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Longford Town – Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Flancare Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Longford Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Longford Town’ın muhtemel kadrosu: Lee Stacey, Aodh Dervin, Patrick Kirk, Dean Zambra, Michael McDonnell, Dylan Grimes, Aaron O’Driscoll, Callum Niall Thompson, Karl Chambers, Conor Davis, Aaron Dobbs

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

İddaa Tahmini

Longford Town, üst üste 20 maçtır kazanamıyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabildiler. Derry City, rakibinden daha güçlü. Konuk ekip, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, zorlanmadan kazandı. Longford Town’ı deplasmanda 2-0 ile geçtiler.