Akhmat Grozny FC Sochi İddaa Tahmini 02.08.2021

Rusya Premier Lig’te yeni sezona mağlubiyet ile başlayan FC Sochi deplasmanda, Akhmat Grozny’e konuk olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Akhmat Grozny ile FC Sochi takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Akhmat Grozny galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 3.10, FC Sochi galibiyetine ise 2.70 verildiğini görüyoruz.

Akhmat Grozny 3 Puanla Başladı

Akhmat Grozny, Rusya Premier Ligi’ne galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta ligin yeni takımı olan Kryla Sovetov deplasmana konuk oldular ve sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Akhmat Grozny’nin özellikle geçen sezon, iç sahanın başarılı takımlarından biri olduğunu belirtelim. İç sahada oynadıkları son 5 resmi maçta, yenilgi yüzü görmediler. Bu hafta ise yeni sezonun ilk iç saha maçında, FC Sochi’yi konuk edecekler.

FC Sochi Tur Atladı

FC Sochi, yeni sezona mağlubiyet ile başladı. Nizhny Novgorod deplsamanında favori olarak gösterilen FC Sochi, ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 kaybetti. Rusya Premier Ligi’ne puansız başlayan FC Sochi, bu hafta ise Akhmat Grozny deplasmanına konuk olacak. Hafta içi Avrupa Konferans Ligi’nde Keşla FK deplasmanında  4-0 kazanan Vladimir Fedotov’un öğrencileri, biraz olsun moral buldu ve bir üst tura yükseldi. Sezonun ilk galibiyetini arayacak olan FC Sochi’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Akhmat Grozny – FC Sochi Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Akhmat Khadyrova Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Akhmat Grozny'nin ilk 11’i Belli mi?

Akhmat Grozny’nin muhtemel kadrosu: Vitaly Gudiev, Zoran Nizic, Marat Bystrov, Vitali Lystsov, Daniil Utkin, Igor Konovalov, Vladislav Karapuzov, Miroslav Bogosavac, Anton Shvets, Jevgeni Harin, Mohamed Konate

FC Sochi'nin ilk 11’i Belli mi?

FC Sochi muhtemel kadrosu: Nikolai Zabolotny, Sergey Terekhov, Timofey Margasov, Mateo Barac, Rodrigao, Danila Prokhin, Ibragim Tsallagov, Kirill Zaika, Christian Noboa, Dmitriy Vorobyev, Nikita Burmistrov

İddaa Tahmini

FC Sochi, hafta içi Konferans Ligi mesaisindeydi. Akhmat Grozny karşısında, yorgunluk belirtileri gözükebilir. Ev sahibinin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.30

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Akhmat Grozny, iç sahada mağlubiyet yaşadı. FC Sochi karşısında 2-1 mağlup oldular.