Auxerre Grenoble İddaa Tahmini 02.08.2021

Fransa Ligue 2’de sezona galibiyet ile başlayan Auxerre evinde, Grenoble ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Auxerre ve Grenoble arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Auxerre kazanır 1.95, beraberlik 3.30, Grenoble kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Auxerre Galibiyetle Başladı

Auxerre, sezona galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta Amiens deplasmanına konuk olan Jean Marc Furlan’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puana ulaşan Auxerre, geçtiğimiz sezon ise Fransa Ligue 2’de sezonu 6. Sırada tamamlamıştı. Sezona 3 puan ile başlayan Auxerre, bu hafta karşılaşacağı Grenoble karşısında da maçın favorisi.

Grenoble’den Şok Mağlubiyet

Grenoble, sezona kabus gibi başladı. Fransa Ligue 2’nin ilk haftasında Paris FC’yi konuk eden Grenoble, rakibine 4-0 mağlup oldu. Rakip kalede pozisyon bile bulmakta zorlanan Grenoble’nin böylesine bir başlangıç yapmasını kimse beklemiyordu. Geçtiğimiz sezon play off 2. Turunda Toulouse’a kaybederek Ligue 1 şansını kaybeden Grenoble, yeni sezonun ilk haftasında da şok bir yenilgi yaşadı. Bu hafta Auxerre’e konuk olacak Grenoble’de Bart Straalman’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Auxerre – Grenoble Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Grenoble’de Bart Straalman’ın sakatlığı bulunuyor.

Auxerre'in ilk 11’i Belli mi?

Auxerre’in muhtemel kadrosu: Donovan Leon, Quentin Bernard, Theo Pellenard, Jubal Rocha, Birama Toure, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Alec Georgen, Alexandre Coeff, Mathias Autret, Gauthier Hein

Grenoble'nin ilk 11’i Belli mi?

Grenoble’nin muhtemel kadrosu: Brice Maubleu, Jordy Gaspar, Jerome Mombris, Loic Nestor, Adrien Monfray, Yannick Marchand, Mauel Perez, Anthony Belmonte, Achille Anani, Zinedine Labyad, David Henen

İddaa Tahmini

Grenoble, sezona şok bir mağlubiyet ile başladı. Üstelik 4-0 kaybettikleri FC Paris maçında, pozisyon bile bulamadılar. Auxerre’e güçleri yetmez.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Auxerre, zorlanmadan kazandı. Grenoble’yi iç sahada 3-0 mağlup ettiler.