Djurgarden Hacken İddaa Tahmini 01.08.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Djurgarden iç sahada, Hacken’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Djurgarden ve Hacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Djurgarden kazanır 1.62, beraberlik 4.15, Hacken kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Djurgarden’dan Tek Gollü Galibiyet

Djurgarden’ın çıkışı devam ediyor. 2 hafta önce IK Sirius’u iç sahada 5-1 ile geçen Djurgarden, geçtiğimiz hafta ise Hacken deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndü. İsveç Allsvenskan’da üst üste 7 maçtır mağlubiyet yaşayamayan Djurgarden, 27 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Lider Malmö’nün 2 puan gerisindeler. Bu hafta iç sahada Hacken ile karşılaşacak Djurgarden’dan yine galibiyet bekliyorum. Maç öncesinde Djurgarden’da Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı bulunuyor.

Hacken 6 Maçtır Kaybetmiyor

Hacken, son haftaların dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Elfsborg’u konuk eden Hacken, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi ama yenilmezlik serileri 6 maça çıktı. Bu hafta Hacken’ı zor bir maç bekliyor. İç sahada kolay kolay kaybetmeyen Djurgarden’a karşı işleri pek kolay olmayacak.

Maç Bilgileri

Djurgarden – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da kaleci Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Aslak Fonn Witry, Jesper Löfgren, Elliot Kack, Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Niklas Barkroth, Edwar Chilufya, Kalle Holmberg, Magnus Eriksson, Widell Zetterström

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

İddaa Tahmini

Djurgarden, zirve takibini sürdürüyor. Son 7 maçta yenilgi yaşamadılar. Hacken’da son haftalarda çıkışta ama Djurgarden, favori olan taraf. Djurgarden evinde, kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, haftayı galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Hacken’ı 2-1 mağlup ettiler.