Göteborg Norrköping İddaa Tahmini 02.08.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 2 maçtır kaybeden Norrköping deplasmanda, Göteborg ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Göteborg ve Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göteborg kazanır 2.40, beraberlik 3.45, Norrköping kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Göteborg Mağlup Oldu

Göteborg, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Varbergs deplasmanında 2-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da üst üste 2 galibiyet alarak moral bulan Göteborg’un Varbergs deplasmanında da kazanması bekleniyordu ama olmadı. İsveç Allsvenskan’da 8. Sırada yer alan Mikael Stahre’nin öğrencileri, bu hafta iç sahada Norrköping ile karşılaşacak. Maç öncesinde Kevin Yakob’un sakatlığı bulunuyor.

Norrköping Eli Boş Döndü

Norrköping, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hammarby deplasmanından eli boş döndü. İsveç Allsvenskan’da 2 hafta önce Hacken’a 1-0 kaybeden Norrköping, geçtiğimiz hafta ise Hammarby’e 2-1 mağlup oldu. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 2 maçtan puan çıkartmayı başaramadılar. Topladığı 17 puan ile 6. Sırada yer alan Rikard Norling’in ekibi, bu hafta Göteborg’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Norrköping’te Christopher Nyman’ın sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Göteborg – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’ta Kevin Yakob’un sakatlığı bulunuyor. Norrköping’te Christopher Nyman’ın sakat olduğunu belirtelim.

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Giannis Anestis, Mattias Bjarsmyr, Alexander Jallow, Jesper Tolinsson, Alhassan Yusuf, Gustaf Norlin, August Erlingmark, Kevin Yakob, Pontus Wernbloom, Tobias Sana, Kolbeinn Sigthorsson

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Linus Waglqvist, Viktor Agardius, Kevin Alvarez, Marco Lund, Ari Skulason, Isak Johannesson, Sead Haksabanovic, Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson, Jonathan Levi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Göteborg, iç sahada oynadığı 6 karşılaşmanın 5’inde gol buldu. Norrköping’te deplasmanda skor üretebiliyor. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg’ta kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Norrköping’e 2-1 mağlup oldular.