IK Sirius Örebro İddaa Tahmini 02.08.2021

İsveç Allsvenskan’da geçen haftayı 3 puan ile kapatan IK Sirius evinde, Örebro ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak.

IK Sirius ve Örebro arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. IK Sirius kazanır 1.91, beraberlik 3.70, Örebro kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

IK Sirius Evinde Kazandı

IK Sirius, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Degerfors’u 2-0 mağlup ettiler. IK Sirius’a galibiyeti getiren goller, Johan Karlsson ve Gustav Granat’tan (kk) geldi. İsveç Allsvenskan’da 2 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 3 puan sevinci yaşayan Henrik Rydström’ün öğrencileri, 15 puan ile 10. Sırada. Bu hafta son sıradaki Örebro ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde IK Sirius’ta Jacob Ortmark, kart cezalısı.

Örebro Son Sırada

Örebro, geçtiğimiz hafta mağlubiyet serisini sonlandırdı ama kazanamama serileri devam etti. İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada AIK Stockholm’u konuk eden Örebro, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Puanını 8 yapan Axel Kjall’ın ekibi, İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyetleri var. Bu hafta IK Sirius ile karşılaşacak Örebro’da Bobby Allain ve Johan Martensson kart cezalısı.

Maç Bilgileri

IK Sirius – Örebro Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

IK Sirius’ta Jacob Ortmark, kart cezalısı. Örebro’da Bobby Allain ve Johan Martensson kart cezalısı.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: David Nilsson, Marcus Mathisen, Tim Björkström, Axel Björnström, Adam Hellborg, Jacob Ortmark, Jamie Roche, Joseph Colley, Nahom Netabay, Christian Kouakou, Adam Stahl

Örebro'nun ilk 11’i Belli mi?

Örebro’nun muhtemel kadrosu: Boby Allain, Michael Almeback, Daniel Björnkvist, Andreas Skovgaard, Dennis Collander, Johan Martensson, Benjamin Hjertstrand, David Seger, Agon Mehmeti, Deniz Hümmet, Nordin Gerzic

İddaa Tahmini

IK Sirius, maçın favorisi. Örebro, İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alıyor ve 6 maçtır kazanamıyorlar. IK Sirius, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Örebro, 6 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. IK Sirius deplasmanında 2-1 kaybettiler.