Lille – PSG İddaa Tahmini 01.08.2021

1 Ağustos Pazar günü Fransa Süper Kupası sahibini buluyor. Ligue 1’in son şampiyonu Lille evinde yıldızlar topluluğu PSG‘yi konuk edecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.40, PSG galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.88 olarak verilmiş.

Lille Cephesinde Gourvennec Dönemi Başlıyor

Lille, geçtiğimiz sezon Majör ligler içerisinde en büyük sürprize imza atarken, yıldızlar topluluğu PSG’yi geride bırakarak, 10 yıl aradan sonra Ligue 1’de şampiyonluk kupasını kaldırdı. Başarının baş mimarı teknik adam Christophe Galtier ile yeni sezon öncesi anlaşma sağlanmazken, yeni teknik adam Jocelyn Gourvennec oldu. Milli takımımızın yıldızları Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı, kariyerinin en iyi sezonunu geçirirken, şampiyonlukta kilit rol oynadılar. Transfer döneminde henüz bir harekat gerçekleştirmeyen ev sahibinde, Soumaré, Mike Maignan, Rominigue Kouamé ve Adama Soumaoro önemli gelirler karşılığında satıldı. Şuan itibariyle güç kaybeden ve beklediği transferleri henüz gerçekleştirmeyen Lille, sezonu Fransa Süper Kupasında açacak. Rakip geçen sezon alt edilen PSG.

PSG İntikam Peşinde

PSG harika bir transfer dönemi geçiriyor. Şuana kadar Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma gibi yıldızlarla gücüne güç katan konuk ekip, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de kaçırdığı şampiyonluğun ardından, müthiş bir kadro yapılanmasıyla tekrar eski gücüne kavuştu. 3 yıldır devam eden şampiyonluk serisini Şampiyonlar Ligi umutlarıyla Lille’e kaptıran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, oyun planını uygulamakta etkisiz kaldı. Göreve devre arasında gelen Pochettino, yıldızlar topluğundan istediği verimi alamadı. Sergio Ramos gibi bir savunma liderlini kadrosuna katan, kalesini Donnarumma ile güvence altına alan PSG, hücum hattında da Neymar, Mbappe ve Icardi’nın yanına Hakimi gibi bir yıldızı kattı. PSG kaçan şampiyonluğu Süper Kupa zaferiyle telafi etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Lille – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bloomfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. PSG’de ise Bernat, Sergio Ramos, Dagba ve Sarabia sakat.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Léo Jardim, Domagoj Bradaric, Zeki Çelik, Reinildo Mandava, Yusuf Yazıcı, Xeka, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Xeka, Luiz Araujo, Burak Yılmaz.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Veratti, Julian Draxler, Mauro Icardi, Di Maria, Mbappe.

Takımın tüm bölgelerine önemli transferler yapan PSG, yıldızlar topluluğuyla Lille’e bir kupa daha kaptırmayacak ve 90 dakika sonunda galibiyete uzanarak, Süper Kupa galibi olacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Xeka attı, Lille kupayı müzesine götürdü. Ligue 1’in son şampiyonu, yeni sezona fırtına gibi başladı ve gücüne güç katan PSG engelini bir kez daha aşmayı başararak, bizleri yanılttı.