Östersunds Hammarby İddaa Tahmini 01.08.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kazanan Hammarby deplasmanda, Östersunds’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 18.30’da start alacağını belirtelim.

Östersunds ile Hammarby zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Östersunds galibiyetinin 4.95, beraberlik tercihinin 4.15, Hammarby galibiyetinin ise 1.66 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Östersunds Düşme Hattında

Östersunds, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Halmstad’a 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da bu sezon kümede kalma savaşı veren Amir Azrafshan’ın öğrencileri, oynadığı 12 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Östersunds, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada konukl edecekleri Hammarby karşısında da işlerinin zor olduğunu belirtelim.

Hammarby Moralli

Hammarby’de moraller yerinde. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta Norrköping ile karşı karşıya gelen Hammarby, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kazanan Milos Milojevic’in öğrencileri, lider Malmö’nün takibini sürdürüyor. Bu hafta Östersunds’a konuk olacak Hammarby, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Konferans Ligi mesaisindeydi ve Maribor’u 3-1’in rövanşında, yine mağlup etmeyi başardılar ve aldıkları 1-0’lık galibiyet ile bir üs tura yükseldiler.

Maç Bilgileri

Östersunds – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jämtkraft Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Östersunds'un ilk 11’i Belli mi?

Östersunds’un muhtemel kadrosu: Aly Keita, Eirik Haugan, Patrick Kpozo, Ronald Mukiibi, Noah Sonko Sundberg, Frank Arhin, Simon Kroon, Ludvig Fritzson, Henrik Bellman, Felix Hörberg, Blair Turgott

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Jon Fjoluson, Abdul Khalili, Akinkumi Amoo, Gustav Ludwigson, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Hammarby, maçın favorisi. Östersunds, ligin en vasat takımlarından biri. Son 4 maçta puan alamadılar. Hammarby’i galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Östersunds, iç sahada konuk ettiği Hammarby ile 1-1 berabere kaldı.