Günün İddaa Kuponu 02.08.2021

2 Ağustos Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan, güvendiğim mücadeleleri sizler için kupon haline getirdim. Kazanmanız dileğiyle.

Inter Turku – Honka: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; 2 Ağustos Pazartesi günü Inter Turku‘nun rakibi Honka. Finlandiya Veikkausliiga kapsamında sahne alacak olan mücadele, Türkiye saati ile 18:30‘da, Veritas Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta IFK Mariehamn deplasmanından farklı galibiyetle çıkmayı başaran Inter Turku, 3 maç sonra tekrar galibiyetlerine geri dönmeyi başarırken, aynı zamanda tekrar zirve yarışına dahil oldu. Son 4 haftaya kadar liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Jose Riveiro’nun öğrencileri, üst üste alınan Ilves Tampere, HIFK Helsinki mağlubiyetleri ve FC Lahti beraberliğinin ardından, 4. Sıraya kadar gerilerken, geçtiğimiz hafta iyi futboluna geri döndü ve Kagayama ile Kallman’ın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Zirvenin 10 puan gerisinde yoluna devam eden ve evinde sadece 1 mağlubiyeti bulunan Inter Turku, sezonun ilk yarısında deplasman faktörüne rağmen 2-1 mağlup etmeyi başardığı Honka’yı evinde ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta evinde FC Lahti’yi konuk eden Honka, Otso Koskinen’in penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda skoru korumayı başaramadı ve 52. Dakikada yediği beraberlik golünün ardından, 1 puana razı geldi. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup ayrılmayı başaran Honka, sadece ligin alt sıralarında yer alan Oulu ve Haka’yı mağlup etmeyi başarırken, 13 hafta sonunda 4 galibiyete ulaştı. İç sahada 2, deplasmanda 2 galibiyet alan Honka, son haftalarda yükselişe geçmeyi başarırken, son 5 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırdı. 8. Sırada yer alan ve henüz kendisinin üzerinde lige devam eden hiçbir rakibini mağlup etmeyi başaramayan Honka, Inter Turku deplasmanında sürpriz arayacak. Son hafta aldığı farklı galibiyetle tekrar zirve yarışına tutunan Inter Turku, yükselişini iç sahada sürdürecek ve Honka karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

SonderjyskE Nordsjaelland: İY 0, 2.02 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Danimarka Süper Ligi‘nin 3. haftasında, SonderjyskE ile FC Nordsjaelland karşı karşıya gelecek. 2 Ağustos Pazartesi günü Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak mücadeleye, Haderslev Fodboldstadion ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan SonderjyskE, Danimarka Süper Ligi’ne Glen Riddersholm yönetiminde başlarken, ilk 2 haftadan 4 puanla ayrıldı. 180 dakika boyunca rakiplerine gol şansı tanımayan ev sahibi, etkili savunma performansıyla dikkat çekerken, Kristófer Kristinsson ve Emil Kornvig transferlerine rağmen, hücum hattından istediği verimi henüz almayı başaramadı. İlk hafta konuk olduğu Silkeborg IF deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönen SonderjyskE, ilk iç saha sınavında ise geçtiğimiz hafta Vejle’yi, Ekani’nin golüyle 1-0 mağlup etti. Lige iyi başlayan SonderjyskE, Nordsjaelland karşısında iç saha etkisini sürdürmek istiyor. Danimarka Süper Ligi’nde yeni sezona Flemming Pedersen’in yönetiminde başlayan FC Nordsjaelland, ilk 2 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramadı. Sezonu iç sahada açan ve evinde Viborg’u ağırlayan konuk ekip, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, 2. Hafta kapsamında geçtiğimiz hafta Aarhus ile iç sahada karşı karşıya geldi ve puan kayıplarını 0-0’lık beraberlikle sürdürdü. 180 dakika sonunda gol yollarında yaşadığı sorunlarla galibiyetten uzak kalan konuk ekip, oyun olarak ise rakiplerine teslim olmadı diyebiliriz. Skorlardan bağımsız olarak, Viborg ve Aarhus ise başa baş bir mücadele sergileyen FC Nordsjaelland, hücum etkisini arttırması halinde yükselişe geçecektir. Lige iyi başlamasına karşın gol sorunu yaşayan SonderjyskE ve ilk 2 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Nordsjaelland, zorlu mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.13

Bets10 Bahis Oranı: 3.67