CFR Cluj – Young Boys İddaa Tahmini 03.08.2021

İddaa fikstüründe 3 Ağustos Salı günü yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk hafta mücadelesinde, CFR Cluj‘un rakibi Young Boys. Maçın başlama saati ise 21:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, CFR Cluj galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.10, Young Boys galibiyetine ise 2.45 oran belirlenmiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

CFR Cluj’de Sumudica Etkisi

Türkiye Süper Ligi’nden geçtiğimiz sezon tanıdığımız Marius Sumudica, 3’lü savunma kurgusunu yeni takımı CFR Cluj’de sürürken, Romanya temsilcisi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu’na kadar yükseldi. Borac Banja ve Lincoln Red engellerini aşmayı başaran ev sahibi, Romanya 1. Ligi’nde ise ilk 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başardı. Hücum hattında etkili olmayı başaran CFR Cluj, savunma hattında zaman zaman önemli hatalara imza atsa da, hücum futboluyla şuana kadar iki kulvarda birden istediği sonuçları almayı başardı. Şampiyonlar Ligi hayallerinden sadece 360 dakika uzaklıkta olan CFR Cluj, Young Boys ile ilk sınavını iç sahada verecek.

Young Boys Namağlup İlerliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Young Boys, Slovan Bratislava karşısında aldığı 3-2’lik galibiyet ve 0-0’lık beraberlikle birlikte, 3. Eleme Turu’da CFR Cluj’un rakibi oldu. David Wagner yönetiminde sezonu açan Young Boys, Şampiyonlar Ligi sahnesinden istediğini alırken, İsviçre Süper Ligi’nde ise ilk 2 haftayı 4 puanla tamamladı ve henüz iki kulvarda birden maç kaybetmedi. Luzern deplasmanından 4-3’lük galibiyetle döndükten sonra, evinde ağırladığı Grasshoppers ile 0-0 berabere kalan konuk ekip, sezona iyi bir başlangıç yapsa da, savunma ve hücum hattında istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu.

Maç Bilgileri

CFR Cluj – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Makkelie. Mücadele Dr. Constantin Rădulescu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

CFR Cluj’un ilk 11’i Belli mi?

CFR Cluj’un muhtemel kadrosu: Giedrius Arlauskis, Manea, Bouhenna, Camora, Cestor, Rodriguez, Alexandru, Sigurjonsson, Deac, Costache, Omrani.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Aebischer, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona etkili hücum performanslarıyla başlayan CFR Cluj ve Young Boys’un, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadele beraberlikle sona erdi. CFR Cluj, Cristian Manea ile, Young Boys ise Vincent Sierro ile gol buldu. Kazananları tebrik ederiz.