Dinamo Zagreb Legia Warszawa İddaa Tahmini 04.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme turu heyecanı sürüyor. Legia Warszawa deplasmanda, Dinamo Zagreb’e konuk olacak. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

Dinamo Zagreb ve Legia Warszawa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Dinamo Zagreb kazanır 1.66, beraberlik 3.75, Legia Warszawa kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış.

Dinamo Zagreb’te Puan Kayıpları

Dinamo Zagreb, yeni sezonda Hırvatistan Ligi’nde önemli puan kayıpları yaşadı. Son şampiyon Dinamo Zagreb, sezona Slaven Belupo mağlubiyet ile başlamıştı. Ardından Hrvatski’yi 4-0 ile geçip moral buldular ama sonrasında, Rijeka ile iç sahada 3-3 berabere kaldılar. Hırvatistan Ligi’nde bu sezon iç sahad henüz galibiyet alamayan Dinamo Zagreb, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. 3. Turda Polonya’nın Legia Warszawa takımı ile karşılaşacaklar. Dinamo Zagreb’in önceki turlarda, Valur ve Omonia Nicosia’yı elemeyi başardığını belirtelim.

Legia Warszawa’dan İlk Mağlubiyet

Geçtiğimiz sezonu Polonya Ekstraklasa’da şampiyon olarak tamamlayan Legia Warszawa, yeni sezonda ilk mağlubiyetini 2. Haftada yaşadı. Ligin ilk haftasında Wisla Plock’u 1-0 mağlup eden Czeslaw Michniewicz’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Radomiak Rad’a deplasmanda 3-1 kaybetti. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Turunda, Dinamo Zagreb’e konuk olacaklar. İlk turda Bodo Glimt’i ikinci turda ise Floria Tallinn’i elemeyi başardılar.

Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – Legia Warszawa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Daniel Zagorac, Daijel Stefulj, Kevin Catherine, Rasmus Lauritsen, Josip Misic, Arijan Ademi, Petar Stojanovic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Luka Menalo, Duje Cop

Legia Warszawa'nın ilk 11’i Belli mi?

Legia Warszawa’nın muhtemel kadrosu: Koschalski, Rose, Hanna, Jedrezjczyk, Johansson, Slisz, Martins, Luquinhas, Pekhart, Emreli, Josue

İddaa Tahmini

Legia Warszawa’nın sürpriz yapması zor. İki takım arasında kadro kalitesi de var. Dinamo Zagreb, ilk maçtan galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Zagrev evinde, kazanamadı. Legia Warszawa ile 1-1 berabere kaldılar. Şimdilik ipler, Legia Warszawa’nın elinde.