Günün İddaa Kuponu 03.08.2021

3 Ağustos Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında oynanacak 3. Eleme Turu mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Sparta Prag – Monaco: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Sparta Prag ile Monaco, 3 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00‘de, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçına çıkacak. Müsabakaya Generali Česká pojišťovna Arena ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yoluna devam eden Sparta Prag, Çek Cumhuriyeti Ligi’ne ise 2’de 2 yaparak başladı. Sezonu Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda açan ev sahibi, deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Rapid Wien’i, iç sahada 2-0 mağlup ederek, Fransa devi Monaco’nun rakibi olmayı başardı. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde ise ilk hafta Sigma’yı 3-2, Slovan Liberec’i ise 5-0 mağlup etmeyi başaran Sparta Prag, Pavel Vrba yönetiminde iki kulvardan da istediğini aldı. 4 maçta da gol sorunu yaşamayan ev sahibinde, Krejci, David Karlsson, Jakub Pesek ve Filip Soucek gol yollarındaki etkisiyle Sparta Prag’ı hücum hattında etkili bir takım haline getirdi. Monaco cephesinde Niko Kovac dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1 sahnesinde Kovac önderliğinde ilk sezonunu geçiren Monaco, son haftalara kadar şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi başarırken, şampiyon Lille’in 5 puan gerisinde, sezonu 3. Sırada tamamladı. Kevin Volland ve Ben Yedder harika hücum performansıyla Monaco’yu ligin en iddialı hücum performanslarından birini sergilemesini sağlarken, Ligue 1’e damgasını vurdu. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi sahnesinde mücadele etmeyen Monaco, yeni sezonu ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda açıyor. Transfer döneminde Jakobs, Nübel ve Decarpentrie’yi kadrosuna katan konuk ekip, , Benjamin Henrichs, Ballo-Touré, Jovetic ve Dias ile yollarını ayırdı. Kadrosuna güvenen Monaco, geçtiğimiz sezonki Ligue 1 performansıyla, Şampiyonlar Ligi’nde güven veriyor. Monaco güçlü kadro kalitesiyle turun favorisi. Konuk ekip henüz maç kondisyonuna ulaşmasa da, Sparta Prag deplasmanından galibiyetle çıkmayı başarır.

CFR Cluj – Young Boys: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Ağustos Salı günü yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk hafta mücadelesinde, CFR Cluj‘un rakibi Young Boys. Maçın başlama saati ise 21:00. Türkiye Süper Ligi’nden geçtiğimiz sezon tanıdığımız Marius Sumudica, 3’lü savunma kurgusunu yeni takımı CFR Cluj’de sürürken, Romanya temsilcisi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme Turu’na kadar yükseldi. Borac Banja ve Lincoln Red engellerini aşmayı başaran ev sahibi, Romanya 1. Ligi’nde ise ilk 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başardı. Hücum hattında etkili olmayı başaran CFR Cluj, savunma hattında zaman zaman önemli hatalara imza atsa da, hücum futboluyla şuana kadar iki kulvarda birden istediği sonuçları almayı başardı. Şampiyonlar Ligi hayallerinden sadece 360 dakika uzaklıkta olan CFR Cluj, Young Boys ile ilk sınavını iç sahada verecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Young Boys, Slovan Bratislava karşısında aldığı 3-2’lik galibiyet ve 0-0’lık beraberlikle birlikte, 3. Eleme Turu’da CFR Cluj’un rakibi oldu. David Wagner yönetiminde sezonu açan Young Boys, Şampiyonlar Ligi sahnesinden istediğini alırken, İsviçre Süper Ligi’nde ise ilk 2 haftayı 4 puanla tamamladı ve henüz iki kulvarda birden maç kaybetmedi. Luzern deplasmanından 4-3’lük galibiyetle döndükten sonra, evinde ağırladığı Grasshoppers ile 0-0 berabere kalan konuk ekip, sezona iyi bir başlangıç yapsa da, savunma ve hücum hattında istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona etkili hücum performanslarıyla başlayan CFR Cluj ve Young Boys’un, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Kızılyıldız – FC Sheriff: H1, 1.73 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız, 3 Ağustos Salı günü evinde Moldova temsilcisi FC Sheriff’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu kapsamında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak. Sırbistan temsilcisi Kızılyıdız, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapamasa da, 2. Eleme Turu’nun rövanş maçında Kairat’ı 5-0 mağlup etmeyi başardı. İlk maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, 3. Eleme Turu’nda FC Sheriff’in rakibi oldu. Sırbistan Süper Ligi’ne ise 3 hafta önce start veren Kızılyıldız, sezona 0-0’lık Vojvodina beraberliğiyle başlarken, son 2 haftada Lucani ve Spartak Subo’yu mağlup etmeyi başardı. Çıktığı 5 maçın 3’ünde rakiplerine gol şansı vermeyen Dejan Stankovic’in öğrencileri, namağlup performans grafiğiyle yola devam ederken, FC Sheriff karşısında ilk maçtan tur kapısını aralamak istiyor. Konuk ekip FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde şuana kadar çıktığı 4 maçtan da galip ayrılarak, 3. Eleme Turu’nda Kızılyıldız’ın rakibi oldu. 1. Eleme Turu’nda Teuta’yı 4-0 ve 1-0’lık galibiyetlerle elemeyi başaran Moldova temsilcisi, 2. Eleme Turu’nda ise Alashkert’i 3-1 ve 1-0’lık skorlarla mağlup etti. Yuri Vernydub’un öğrencileri, ilk mağlubiyetini ise Moldova Ulusal Ligi’nin ilk haftasında CFS Balti’den 1-0’lık skorla aldı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde etkili olmayı başarsa da, Moldova Ulusal Ligi’nin start almasıyla birlikte iki kulvarda mücadele etmekte zorlanan FC Sheriff’in, Kızılyıldız deplasmanından avantajla ayrılması güç. Kadro kalitesi ve Şampiyonlar Ligi tecrübesiyle FC Sheriff karşısında favori olan Kızılyıldız, iç sahada farklı galibiyete uzanarak, tur kapısını aralayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.95

Bets10 Bahis Oranı: 6.65