Malmö Rangers İddaa Tahmini 03.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur ilk maçında Malmö iç sahada, Rangers karşısında sürpriz arayacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de start alacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Malmö HJK Helsinki arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Malmö kazanır 3.25, beraberlik 3.50, HJK Helsinki kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Malmö Sürpriz Peşinde

Malmö, son haftalarda İsveç Allsvenskan’da üst üste galibiyetler alıyor. Ligde oynadıkları son maçta Mjallby deplasmanında 2-0 kazandılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bir önceki turda, Finlandiya’nın HJK Helsinki takımı ile karşılaştılar. Rakibini 2-1 ve 2-2’lik skorlar ile geçmeyi başaran Jon Dahl Tomasson’un ekibi, 3. Eleme turunda Rangers ile karşı karşıya gelecek. Malmö’nün turu geçme ihtimalinin pek kolay olmadığını belirtmek gerek.

Rangers’tan 3 Puan

Rangers, yeni sezona 3 puan ile başlayan takımlardan biriydi. İskoçya Premiership’te geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak noktalayan Steven Gerrad’ın ekibi, yeni sezonun ilk haftasında iç sahada Livingston ile karşılaştı. Rakibini 3-0 ile geçen Rangers, bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Malmö deplasmanına konuk olacak. Livingston karşısında sakatlanan Iannis Hagi, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Rangers’ın turn favorisi olduğunu ve bugün kazanmasını beklediğimi belirteyim.

Maç Bilgileri

Malmö – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Swedbank Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers’ta Iannis Hagi, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughin, James Tavernier, Calvin Ughelumba, Connor Goldson, Leon Balagoun, Jong Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Joe Aribo, Glen Kamara, Kemar Roofe

İddaa Tahmini

Rangers, turun favorisi. Malmö deplasmanında zorlanmadan kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, sürpriz bir galibiyet aldı. Rangers’i 2-1 ile geçmeyi başardılar. Rangers’ta bireysel hatalar dikkat çekti.