Olympiakos Ludogorets İddaa Tahmini 03.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Tur heyecanı yaşanacak. Ludogorets deplasmanda, Olympiakos’a konuk olacak. 22.00’de başlayacak mücadeleyi, Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Olympiakos ile Ludogorets arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Olympiakos galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.50, konuk ekip Ludogorets galibiyetine 5.00 oran belirlenmiş durumda.

Olympiakos Moralli

Olympiakos’ta moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi macerasına 2. Turdan başlayan Yunanistan ekibi, bir önceki turda karşılaştığı Neftçi Baku’yü elemeyi başardı. İlk maçta ve rövanş maçında sahadan 1-0’lık galibiyetler ile ayrılan Pedro Martins’in öğrencileri, 3. Turda Ludogorets ile eşleşti. Bu turun da favorisi olarak gösterilen Olympiakos, ilk maçını evinde oynayacak. Son olarak kadrosunu Onyekuru ile güçlendiren Olmypiakos, oldukça iddialı bir kadro kurdu diyebiliriz. Maç öncesinde Olympiakos’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Ludogorets’te Yüzler Gülüyor

Ludogorets’te yüzler gülüyor. Bulgaristan Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Ludogorest, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Turdan katılmaya hak kazandı. Sırasıyla Shakhtyor Soligorsk ve Mura’yı elemeyi başaran Ludogorets, 3. Turda Olympiakos’un rakibi oldu. Ludogorest adına zor bir eşleşme olduğunu belirtelim. Bulgaristan  Ligi’nde ise ilk 2 hafta geride kaldı ve Ludogrets, Lokomotiv Plovdiv’i 3-1, CSKA Sofia’yı ise 3-0 ile geçerek 2’de 2 yaptı.

Maç Bilgileri

Olympiakos – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis, Jose Holebas, Mady Camara, M’Vila, Andreas Bouchalakis, Georgias Masouras, Mathieu Valbuena, El Arabi

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Kristijan Kahlina, Nedyalkov, Ikoko, Plastun, Gonçvales, Verdon, Badji, Tekpetey, Souza, Despodov, Keserü

İddaa Tahmini

Olympiakos, kadro kalitesi açısından Ludogorets’in çok önünde. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma ihtimalleri yüksek. Öncelikle Ludogorets’i ilk maçta mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Olympiakos’un kazanması bekleniyordu ama olmadı. Ludogorets, önemli bir avantaj elde etti ve Karaiskakis’den 1-1’lik beraberlik ile döndü.