Sparta Prag – Monaco İddaa Tahmini 03.08.2021

Sparta Prag ile Monaco, 3 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00‘de, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçına çıkacak. Müsabakaya Generali Česká pojišťovna Arena ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sparta Prag galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.75, Monaco galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Sparta Prag Golcüleriyle Formda

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yoluna devam eden Sparta Prag, Çek Cumhuriyeti Ligi’ne ise 2’de 2 yaparak başladı. Sezonu Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda açan ev sahibi, deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Rapid Wien’i, iç sahada 2-0 mağlup ederek, Fransa devi Monaco’nun rakibi olmayı başardı. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde ise ilk hafta Sigma’yı 3-2, Slovan Liberec’i ise 5-0 mağlup etmeyi başaran Sparta Prag, Pavel Vrba yönetiminde iki kulvardan da istediğini aldı. 4 maçta da gol sorunu yaşamayan ev sahibinde, Krejci, David Karlsson, Jakub Pesek ve Filip Soucek gol yollarındaki etkisiyle Sparta Prag’ı hücum hattında etkili bir takım haline getirdi.

Monaco Kadro Kalitesini Korudu

Monaco cephesinde Niko Kovac dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1 sahnesinde Kovac önderliğinde ilk sezonunu geçiren Monaco, son haftalara kadar şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi başarırken, şampiyon Lille’in 5 puan gerisinde, sezonu 3. Sırada tamamladı. Kevin Volland ve Ben Yedder harika hücum performansıyla Monaco’yu ligin en iddialı hücum performanslarından birini sergilemesini sağlarken, Ligue 1’e damgasını vurdu. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi sahnesinde mücadele etmeyen Monaco, yeni sezonu ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda açıyor. Transfer döneminde Jakobs, Nübel ve Decarpentrie’yi kadrosuna katan konuk ekip, , Benjamin Henrichs, Ballo-Touré, Jovetic ve Dias ile yollarını ayırdı. Kadrosuna güvenen Monaco, geçtiğimiz sezonki Ligue 1 performansıyla, Şampiyonlar Ligi’nde güven veriyor.

Maç Bilgileri

Sparta Prag – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Oliver. Mücadele Ceská Pojišťovna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Ondrej Celutska, David Hancko, Matej Polidar, Michal Sacek, David Pavelka, Ladislav Krejci, David Moberg Karlsson, Borek Dockal, Adam Hlozek.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Djibril Sidibe, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Kevin Volland, Ben Yedder.

Monaco güçlü kadro kalitesiyle turun favorisi. Konuk ekip henüz maç kondisyonuna ulaşmasa da, Sparta Prag deplasmanından galibiyetle çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco deplasmanda tur kapısını araladı. Kevin Volland ve Tchouameni’nin golleriyle kazanan Monaco, sezonun ilk maçında beklediğimiz gibi kazandı.