Dinamo Batumi Sivasspor İddaa Tahmini 05.08.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. Dinamo Batumi evinde, temsilcimiz Sivasspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve TRT SPOR kanalından takip edilebilecek.

Dinamo Batumi Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Dinamo Batumi kazanır 3.25, beraberlik 3.50, Sivasspor kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Dinamo Batumi Dikkat Çekti

Dinamo Batumi, bir önceki turda sürpriz bir sonuç almayı başardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde BATE Borisov ile karşılaşan Dinamo Batumi, ilk maçı 1-0 kaybetti ama rövanş maçını 4-1 kazandı ve dikkat çekici bir sonuç ile ayrılarak tur atladı. BATE Borisov karşısında turu geçmeleri, son derece sürpriz oldu diyebiliriz. 3. Turda ise temsilcimiz Sivasspor’u konuk edecekler. Gürcistan Ligi’nde de devreyi lider kapatan Dinamo Batumi, bu hafta Sivasspor karşısında kaznarak, rövanş maçı için avantaj yakalamak istiyor.

Sivasspor Avantaj Peşinde

Sivasspor, bir önceki turda Petrocub ile karşı karşıya geldi. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Yiğidolar, rövanş maçından da 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve zorlanmadan turu geçti. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılan Sivasspor, 3. Turda ise Gürcistan’ın Dinamo  Batumi takımı ile karşı karşıya gelecek. Pedro Henrique, Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Azubuike ve Leke James gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Sivasspor, ilk maçtan avantajlı bir skor almak istiyor.

Maç Bilgileri

Dinamo Batumi – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Batumi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Batumi'nin ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Batumi’nin muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuschashvili, Sandro Altunashvili, Flamarion, Giorgi Zaria, Grigol Chabradze

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Max Gradel, Kayode

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Sivasspor, bir önceki turda oynadığı 2 maçta da kalesinde gol görmedi. Dinamo Batumi ise iç sahada, BATE Borisov karşısında skor bulamamıştı. 3 gol barajının aşılmasını beklemiyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.60

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, yoluna doludizgin devam ediyor. Dinamo Batumi’yi 2-1 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar.