Galatasaray St. Jonhstone İddaa Tahmini 05.08.2021

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında temsilcimiz Galatasaray iç sahada, St. Johnstone karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmanın saat 21.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ile St. Jonhstone, Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 1.30, beraberlik tercihinin 5.50, St. Jonhstone galibiyetinin ise 10.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Avantaj Peşinde

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 2. Sırada tamamladı. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Turdan katılan Galatasaray, PSV karşısında çok etkisiz kaldı ve rakibine, 5-1 ile 2-1 kaybetti. Bu sonuçlar ile Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Fatih Terim’in ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde St. Johnstone ile karşılaşacak. Galatasaray’ın zor bir kura çekmediğini belirtelim. İskoçya ekibi St. Jonhstone’a karşı, kadro kalitesi açısından oldukça öndeler. Şampiyonlar Ligi’nde PSV maçlarında, Galatasaray’ın hazır bir görüntü çizmediği aşikar ama St. Jonhstone gibi sıradan bir takıma karşı da Galatasaray’ın kazanamaması sürpriz olur. Galatasaray’da maç öncesinde Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba ve Alexandru Cicaldau’nun kadroda yer almadıklarını belirtelim.

St. Jonhstone’un İşi Zor

St. Johnstone, geçtiğimiz sezon İskoçya Lig Kupası’nda şampiyonluğua ulaştı. Böyleleikle Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. Normal sezonu 6. Sırada tamamlayan Callum Davidson’un ekibi, Şampiyonluk Grubunda ise 5. Sırada yer aldı. Kadro kaliteleri, bugün karşılaşacakları Galatasaray’ın çok daha gerisinde. Zaten St. Johnstone’un turu geçmesinin de büyük bir sürpriz olacağını belirtelim. Kadrolarında Ali McCann ve Stevie May, en dikkat çeken oyuncular olarak göze çarpıyor. İlk maçta Galatasaray deplasmanına konuk olacak St. Johnstone’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – St. Johnstone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da maç öncesinde Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba ve Alexandru Cicaldau’nun kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Jesse Sekidika, Alpaslan Öztürk, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

St. Johnstone'un ilk 11’i Belli mi?

St. Johnstone’un muhtemel kadrosu: Zander Clark, Reece Devine, Jamie Mccart, Liam Gordon, Jason Kerr, Murray Davidson, David Wotherspoon, Alistair McCann, Shaun Rooney, Michael O’Halloran, Callum Hendry

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. Kadro kalitesi açısından, St. Johnstone’dan 2-3 gömlek üstünler. Sarı Kırmızılılar, ilk maçn farklı bir galibiyet ile ayrılır ve avantajı eline geçirir

İddaa Oranı: H1, Oran 1.73

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri St. Johnstone ile 1-1 berabere kaldılar. Muslera’nın atılması, tüm planları bozdu.