Günün İddaa Kuponu 04.08.2021

4 Ağustos Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ferencvaros – Slavia Prag: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçı kapsamında, Ferencvaros ile Slavia Prag, 4 Ağustos Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:00. Macaristan temsilcisi Ferencvaros, Şampiyonlar Ligi sahnesinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, Macaristan Ligi’ne mağlubiyetle başladı. Peter Stöger’in öğrencileri, sezonu Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda açarken, Prishtina karşısında 3-0 ve 3-1’lik galibiyetlerle üst tura yükseldi. 2. Eleme Turu’nda ise Zalgris’i 2-0 ve 3-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, iç sahada hiç gol yemedi ve toplamda 10 golle harika bir hücum performansı ortaya koydu. 3. Eleme Turu’nda Slavia Prag ile karşılaşacak olan Ferencvaros, geçtiğimiz hafta ise sezonun ilk mağlubiyetini Macaristan Ligi’nin ilk haftasında Kisvarda karşısında 2-1’lik skorla aldı. Slavia Prag cephesinde Jindrich Trpisovsky etkisi devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Çek Cumhuriyeti Ligi’ni şampiyon tamamlamayı başaran konuk ekip, ayın zamanda UEFA Avrupa Ligi’dne Son 16 Turu’na kadar yükselmiş ve büyük bir sürprize imza atmıştı. Yeni sezonda ise Emil Madsen, Ousou, Mandous, Plavsic ve Schranz transferleriyle kadrosunu güçlendiren Slavia Prag, Çek Cumhuriyeti Ligi’ne 2’de 2 yaparak başladı. Fastav Zlin ve Teplice karşısında galibiyetler alan konuk ekip, etkisini Şampiyonlar Ligi sahnesine taşımak istiyor. Slavia Prag, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’na doğrudan katılan takımlar arasında yer alıyor. Sezona harika bir başlangıç yapan Slavia Prag, etkisini doğrudan katıldığı Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda, galibiyetle sürdürecektir.

Spartak Moskova – Benfica: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Spartak Moskova evinde Benfica‘yı konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçı, 4 Ağustos Çarşamba günü Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alacak. Spartak Moskova cephesinde Rui Vitória dönemi başladı. Geçtiğimiz sezon Tedesco ile Rusya Premier Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, 8 puanla şampiyonluğu Zenit’in ellerine verirken, ligi 2. Sırada tamamladı ve başarısızlığın ardından teknik adam değişikliği yaşandı. Hücum hattını Moses ve Ignatov transferleriyle güçlendiren Spartak Moskova, Rusya Premier Ligi’nde ilk 2 haftayı 3 puanla geride bırakırken, gol sorunun çözemedi. Rubin Kazan’a 1-0 mağlup olan ekip, Sovetov karşısında ise 1-0 galibiyete ulaştı. Akan oyunda gol bulamayan Rusya temsilcisi, galibiyete Sobolev’in penaltı golüyle ulaştı. Şampiyonlar Ligi’ne 3. Eleme Turu’nda katılan ev sahibi, Benfica gibi zorlu bir kura çekti. Spartak Moskova cephesinde Rui Vitória dönemi başladı. Geçtiğimiz sezon Tedesco ile Rusya Premier Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, 8 puanla şampiyonluğu Zenit’in ellerine verirken, ligi 2. Sırada tamamladı ve başarısızlığın ardından teknik adam değişikliği yaşandı. Hücum hattını Moses ve Ignatov transferleriyle güçlendiren Spartak Moskova, Rusya Premier Ligi’nde ilk 2 haftayı 3 puanla geride bırakırken, gol sorunun çözemedi. Rubin Kazan’a 1-0 mağlup olan ekip, Sovetov karşısında ise 1-0 galibiyete ulaştı. Akan oyunda gol bulamayan Rusya temsilcisi, galibiyete Sobolev’in penaltı golüyle ulaştı. Şampiyonlar Ligi’ne 3. Eleme Turu’nda katılan ev sahibi, Benfica gibi zorlu bir kura çekti. Şampiyonlar Ligi tecrübesi ve kadro kalitesiyle turun favorisi olan Benfica, zorlu Spartak Moskova deplasmanından galibiyetle çıkarak, tur kapısını aralayacaktır.

Dinamo Zagreb – Legia Warszawa: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 4 Ağustos Çarşamba akşamı, Dinamo Zagreb ile Legia Warszawa, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında karşı karşıya gelecek. Maksimir Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 21:00. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nun ilk ayağında Legia Warszawa ile evinde karşı karşıya gelecek olan Dinamo Zagreb, geçtiğimiz hafta sonu Hırvatistan Ligi’nin 3. Haftasında Rijeka ile karşı karşıya geldi ve haftayı 3-3’lük beraberlikle noktaladı. 2 kez öne geçtiği maçtan galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibi, ligde 3 maçta 4 puanlık bir performans grafiği ortaya koydu. Son hafta savunma zafiyetleriyle dikkat çeken Dinamo Zagren, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’nda Valur’u 2-0 ve 3-2’lik galibiyetlerle elemesinin ardından, 2. Eleme Turu’nda Omania’ya 2 maçta da gol şansı tanımamıştı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde savunma hattı daha istikrarlı bir performans grafiği ortaya koyarken, Zagreb iç saha avantajıyla ilk maçtan tur kapısını aralamak istiyor. Bulgaristan temsilcisi Legia Warszawa, Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Eleme Turu’nda merhaba derken, Bodo/Glimt karşısında alınan 3-2 ve 2-0’lık galibiyetler konuk ekibi 2. Eleme Turu’nda taşıdı. Rakip Flora Talinn olurken, Legia Warszawa, galibiyetlerine hız kesmeden devam etti ve iç sahada 2-1, deplasmanda ise 1-0 kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başaran konuk ekip, Bulgaristan Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 3 puanla ayrıldı. Ligi 1-0’lık Wisla Plock galibiyetiyle açan Czeslaw Michniewicz’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta 9 kişi tamamladığı Radomiak Rad maçını 3-1’lik mağlubiyetle tamamladı ve yeni sezonda ilk mağlubiyetini aldı. Legia Warszawa, devler sahnesinde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Şampiyonlar Ligi sahnesinde galibiyetten vazgeçmeyen iki formda takımın mücadelesinde, Zagreb ve Warszawa’nın gol performansı göz önüne alınırsa, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 7.38

Bets10 Bahis Oranı: 11.10