Trabzonspor Molde İddaa Tahmini 05.08.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. Molde deplasmanda, temsilcimiz Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da A SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ve Molde arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 2.30, beraberlik 3.30, Molde kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, transfer döneminin hareketli takımlarından biriydi. Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 4. Sırada tamamlayan Bordo Mavililer, yine iddialı bir kadro kuruyor. Gervinho, Bruno Peres, Koita, İsmail Köybaşı, Dorukhan Toköz ve Marek Hamsik gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 3. Eleme turundan katılacak. Molde’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı bulunuyor.

Molde’nin İşi Kolay Değil

Molde, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezonu Norveç Eliteserien’de 2. Sırada tamamladılar. Bir önceki turda Servette ile karşılaşan Molde, ilk maçta rakibini 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Rövanş maçında ise 2-0 kaybettiler ama yine de tur atlamayı başardılar. 3. Turda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Molde’yi kolay bir maç beklemiyor. Maç öncesinde Molde’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın saat 20.30’da A SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Medical Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

Servette’nin ilk 11’i Belli mi?

Servette’nin muhtemel kadrosu: Jeremy Frick, Clichy, Valls, Imeri, Sasso, Sauthier, Rouiller, Cognat, Stevanovic, Antunes, Kyei

İddaa Tahmini

Trabzonspor’dan galibiyet beklentim var. Molde karşısında, ilk maçtan galibiyet ile ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.07

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, 3 kez öne geçti ama yine de kazanamadı. Molde ile 3-3 berabere kaldılar. Bakasetas, 90+4’te penaltı atışından yararlanamadı ama Trabzonspor’un sergilediği futbol umut verdi.