Slavia Prag Ferencvaros İddaa Tahmini 10.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. 3. Eleme turunda Slavia Prag evinde, Ferencvaros’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak.

Slavia Prag ile Ferencvaros takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Slavia Prag galibiyetine 1.47, beraberlik tercihine 4.50, Ferencvaros galibiyetine ise 6.50 verildiğini görüyoruz.

Slavia Prag İlk Maçı Kaybetti

Slavia Prag, ilk maçtan mağlubiyet ile ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu ilk maçında Ferencvaros’a konuk olan Trpisovsky’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Ferencvaros deplasmanında şok bir yenilgi alan Slavia Prag, tur şansını zora soktu. Çekya Ligi’nde ise yeni sezona iyi başlayan Slavia Prag, ilk 2 maçta 6 puan topladı. Rövanş maçında Ferencvaros’u konuk edecek Slavia Prag’ta Petr Sevcik’in sakatlığı var.

Ferencvaros Moralli

Ferencvaros’ta moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan başlayan Ferencvaros, Prishtina ve Zalgiris Vilnius engellerini aşmayı başardı. 3. Turda ise Çekya’nın Slavia Prag takımı ile eşleştiler. İlk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Peter Stöger’in öğrencileri, avantajı kaptı. Bugün Slavia Prag karşısında alacakları tek farklı yenilgi ve her türlü beraberlikte, bir üst tura çıkmayı başaracaklar. İlk maçı 2-0 kazanan Ferencvaros’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Slavia Prag – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, David Zima, Taras Kacharaba, Nicolae Stanciuu, Srdjan Plavsic, Oscar Dorley, Petr Sevcik, Alexander Bah, Ivan Schranz, Ibrahim Traore, Peter Musa

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Miha Blazic, Lasha Dvali, Tokmac Nguen, Ikor Kharatin, Eldar Civic, David Siger, Henry Wingo, Myrto Uzuni, Robert Mak, Franck Boli

İddaa Tahmini

Slavia Prag’a galibiyet şart. İlk maçı 2-0 kaybettiler. Bugün en az 3 farklı kazanmaları gerekiyor. Slavia Prag turu geçer mi bilinmez ama kazanmaya yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Slavia Prag evinde, kazanmayı başardı ama yeterli olmadı. İlk maçı 2-0 kazanan Ferencvaros, tur atlayan taraf oldu.