Fenerbahçe HJK Helsinki İddaa Tahmini 19.08.2021

UEFA Avrupa Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe iç sahada, HJK Helsinki ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Fenerbahçe bugün HJK Helsinki karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 5.00, HJK Helsinki galibiyetine 9.50 oran veriyor.

Fenerbahçe Moralli

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’te Adana Demirspor ile karşılaşan Fenerabhçe, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe forması ile ilk golünü atan Mesut Özil, Fenerbahçe’ye 3 puanı getirdi. Vitor Pereira yönetiminde ilk galibiyetini alan Sarı Laciverliler, bu hafta Avrupa Ligi play off turunda, HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Dursun Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve Pelkas’ın sakatlıkları bulunuyor. Samatta ise kadroda yer almıyor.

Neftçi Baku’yu Elediler

HJK Helsinki, sezona Şampiyonlar Ligi’nde başladı. İlk turda Buducnost Podgorica’yı eleyen Finlandiya ekibi, 2. Turda ise Malmö’ye elendi ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam etti. Avrupa Ligi’nde 3. Eleme turunda Neftçi Baku ile eşleşen Toni Koskela’nın ekibi, rakibini 3-1 ve 4-0’lık skorlar ile geçerek, play off turuna yükseldi ve Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Finlandiya Veikkausliiga’da ise hafta sonu Mariehamn’ı 1-0 ile geçtiler. HJK Helsinki’de bu hafta Atomu Tanaka’nın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te TV 8 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve Pelkas’ın sakatlıkları bulunuyor. Samatta ise kadroda yer almıyor. HJK Helsinki’de bu hafta Atomu Tanaka’nın sakatlığı bulunuyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Filip Novak, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, İrfan Can, Bright Osayi Samuel

HJK Helsinki'nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, sezona galibiyet ile başladı. Avrupa Ligi play off turunda da, HJK Helsinki engelini rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genç yıldız Muhammed Gümüşkaya, attığı jeneriklik golle Fenerbahçe’ye galibiyeti getirdi. Sarı Lacivertliler iç sahada, tek golle 1-0 kazandı.