HJK Helsinki Fenerbahçe İddaa Tahmini 26.08.2021

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda, HJK Helsinki’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve TV 8 kanalından takip edilebilecek.

HJK Helsinki ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. HJK Helsinki kazanır 3.30, beraberlik 3.30, Fenerbahçe kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

HJK Helsinki Sürpriz Arıyor

HJK Helsinki, ilk maçtan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe’ye karşı çok fazla pozisyona giremediler. Geriye yaslanan ve hızlı ataklarla gol bulmaya çalışan bir takım görüntüsü içerisindeydiler. Fenerbahçe’den 1 gol yedikleri için de şanslı olduklarını belirtelim. Toni Koskela’nın ekibinin, turu geçme şansı hala var ama bunun kolay olmadığını söylemek gerek. İlk maçtaki performansları ile Fenerbahçe karşısında kazanmaları, gerçekten zor.

Fenerbahçe Avantajlı Taraf

Fenerbahçe, ilk maçta çok etkili bir performans göstermedi ama tek golle kazanarak, tur kapısını araladı. Kadıköy’de genç yıldız Muhammed Gümüşkaya’nın attığı harika golle 1-0 kazanan Fenerbahçe, Finlandiya’ya avantajlı bir şekilde gidiyor. Maça hakim olan taraf Fenerbahçe idi ama hücumda üretkenlik konusunda, zaman zaman problem yaşadılar. Muhammed ve Arda’nın girmesiyle maçın temposu artınca, Fenerbahçe’de golü buldu. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Pelkas, Novak ve İrfan Can’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TV 8 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Telia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Pelkas, Novak ve İrfan Can’ın sakatlıkları bulunuyor.

HJK Helsinki'nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Min Jae Kim, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Bright Osayi Samuel, Mbwana Samatta

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da gol yemedi. Vitor Pereira, savunma anlayışını ön planda tutuyor. Düşük skorlu bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, rahat bir galibiyet aldı. HJK Helsinki deplasmanında 5-1 kazandılar ve Avrupa Ligi’nde gruplara kaldılar.